Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mennyire kaphatóak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyire kaphatóak egy spontán nyalásra?

Figyelt kérdés

Olyan vagyok,hogy a lehető leghülyébb helyzetekben jön rám,hogy azt akarom,hogy kinyaljon a pasi. Például abszolút nem szex szitu van, lehet,hogy csak épp készül elindulni valahova, ha otthon vagyunk, vagy otthon dolgozik a gépén,stb én meg odaállítok, és mint egy kis cuki kiskutya,nézek rá, hozzá simulok,hogy lééégyszi,kérlek, nyald ki a puncim. Most.Légyszi,naaa..

A férfiak mennyire teljesítenek ilyeneket ?

Nyilván ez azon felül van,hogy egyéb helyzetekben,főleg szex, működik az orál.

Természetesen én farok ügyben is ilyen vagyok.

Nem kell szex ahhoz,hogy csak úgy rácuppanjak.

Egy unalmas focimeccs,vagy könyvolvasás közben is elvagyok vele,ha olyan kedvem van.

A férfi viszonzása nélkül is kisajátítanám a péniszét és kedvemre szopkodnám.

Szóval pasik,mennyire vagytok rugalmasak?

2017. szept. 15. 17:08
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy és merre laksz, kérdező?
2017. szept. 17. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!