Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyire kaphatóak egy spontán nyalásra?
Olyan vagyok,hogy a lehető leghülyébb helyzetekben jön rám,hogy azt akarom,hogy kinyaljon a pasi. Például abszolút nem szex szitu van, lehet,hogy csak épp készül elindulni valahova, ha otthon vagyunk, vagy otthon dolgozik a gépén,stb én meg odaállítok, és mint egy kis cuki kiskutya,nézek rá, hozzá simulok,hogy lééégyszi,kérlek, nyald ki a puncim. Most.Légyszi,naaa..
A férfiak mennyire teljesítenek ilyeneket ?
Nyilván ez azon felül van,hogy egyéb helyzetekben,főleg szex, működik az orál.
Természetesen én farok ügyben is ilyen vagyok.
Nem kell szex ahhoz,hogy csak úgy rácuppanjak.
Egy unalmas focimeccs,vagy könyvolvasás közben is elvagyok vele,ha olyan kedvem van.
A férfi viszonzása nélkül is kisajátítanám a péniszét és kedvemre szopkodnám.
Szóval pasik,mennyire vagytok rugalmasak?
8 éve vagyunk eggyütt, ezek a dolgok még mindig működnek. Bár én inkább megyek oda cumizni mint azt kívánjam meg, hogy nekem.
A párom is hasonló, van hogy random arra kelek éjszaka, hogy ő már odalent van. :)
Persze a szexet is szeretjük, de az orált is!
11-es:
irigyellek :) tartsátok meg eme jó szokásaitokat :)
14-es ?
miért? neked mi a tapasztalatod ? hogy nem túl kreatívak?
16-os:
nem,valóban nem nyaló partnert keresek,kérdésem csak elméleti jellegű,viszont érdekelt mások tapasztalata,véleménye.
Uhhh, ezt most így elképzelve is felállt. ;)
Pedig vendéglőben vagyok. :)
Én személy szerint megőrülnék ezért.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!