Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mennyire kaphatóak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyire kaphatóak egy spontán nyalásra?

Figyelt kérdés

Olyan vagyok,hogy a lehető leghülyébb helyzetekben jön rám,hogy azt akarom,hogy kinyaljon a pasi. Például abszolút nem szex szitu van, lehet,hogy csak épp készül elindulni valahova, ha otthon vagyunk, vagy otthon dolgozik a gépén,stb én meg odaállítok, és mint egy kis cuki kiskutya,nézek rá, hozzá simulok,hogy lééégyszi,kérlek, nyald ki a puncim. Most.Légyszi,naaa..

A férfiak mennyire teljesítenek ilyeneket ?

Nyilván ez azon felül van,hogy egyéb helyzetekben,főleg szex, működik az orál.

Természetesen én farok ügyben is ilyen vagyok.

Nem kell szex ahhoz,hogy csak úgy rácuppanjak.

Egy unalmas focimeccs,vagy könyvolvasás közben is elvagyok vele,ha olyan kedvem van.

A férfi viszonzása nélkül is kisajátítanám a péniszét és kedvemre szopkodnám.

Szóval pasik,mennyire vagytok rugalmasak?

2017. szept. 15. 17:08
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Imádnám :)
2017. szept. 15. 17:10
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Nyalásbol mindig viszonzott szopást akar a Pasi éa ha egyszer már kemény az a fsz ott szex is lesz.

Nyalásnál nem állnak meg

3/41 October15 ***** válasza:
54%
Az attól függ, hogy mennyire szopat meg a tanár ha másnapra nincs kész a beadandó. :D Ha nem jár fő és jószágvesztéssel akkor nem látom a problémát.
 4/41 A kérdező kommentje:

3-as:

humorérzéked olyan gyenge,akárcsak ez erekciód :)

pusz

2017. szept. 15. 17:12
 5/41 A kérdező kommentje:
nem is tudom..nyalás közben akkor is feláll a pasinak,ha már 4-5-6 éve együtt vannak?Vajon tartós kapcsolatban is működik ez a dolog ?...
2017. szept. 15. 17:14
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
mivel imádok nyalni és eleve szeretem spontán mód adni/csinálni, ha még kérné is az egy nagyon hosszú és boldog pár vagy szexkapcsolat alapköve lenne
2017. szept. 15. 17:15
 7/41 anonim ***** válasza:
100%

igen működik

nagyon örülnék ilyen csajnak :)

40/F

2017. szept. 15. 17:15
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen kapható vagyok ilyenre és nem mindig várom el hogy kölcsönös is legyen de azért jó lenne mert felizgulok közben !
2017. szept. 15. 17:18
 9/41 October15 ***** válasza:
75%
Téged amúgy nyaltak-e már ki? Egyáltalán volt-e már pasid? Csak mert itt olyan részkérdések merültek fel ami hát finoman szólva is 14 éves szint. Jó esetben ha valakivel 5-6 éve együtt vagy [ne reménykedj] az még nem jelenti azt, hogy már annyira nem kíván, hogy a nyalás nem vált ki belőle semmilyen reakciót.. Persze lehetséges, hogy ráun valaki a másikra 5-6 év alatt de akkor meg nem őt foglya kinyalni.
2017. szept. 15. 17:24
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Rövidtávon biztos működhetne a dolog, hosszútávon passzolom amíg nincs kipróbálva nem ígérgetnék előre :) 27/F
2017. szept. 15. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!