Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyire kaphatóak egy spontán nyalásra?
Olyan vagyok,hogy a lehető leghülyébb helyzetekben jön rám,hogy azt akarom,hogy kinyaljon a pasi. Például abszolút nem szex szitu van, lehet,hogy csak épp készül elindulni valahova, ha otthon vagyunk, vagy otthon dolgozik a gépén,stb én meg odaállítok, és mint egy kis cuki kiskutya,nézek rá, hozzá simulok,hogy lééégyszi,kérlek, nyald ki a puncim. Most.Légyszi,naaa..
A férfiak mennyire teljesítenek ilyeneket ?
Nyilván ez azon felül van,hogy egyéb helyzetekben,főleg szex, működik az orál.
Természetesen én farok ügyben is ilyen vagyok.
Nem kell szex ahhoz,hogy csak úgy rácuppanjak.
Egy unalmas focimeccs,vagy könyvolvasás közben is elvagyok vele,ha olyan kedvem van.
A férfi viszonzása nélkül is kisajátítanám a péniszét és kedvemre szopkodnám.
Szóval pasik,mennyire vagytok rugalmasak?
:)
és ennek ellenére a puncim még mindig magányos:/
most adtam neki keresztrejtvény újságot,hogy addig is lefoglalja magát,engem meg békén hagyjon.
"Művelt,intelligens,kreatív,nedves,erős,játékos,extrovertált puni keresi domináns,független társát. Dohányzó kukik kíméljék "
Bemutatkozás egy ősrégi viccel:
Nuni a bárpultnál ücsörög, dübörög a zene, társaság és bátorság híján azonban összegubózva, magában látványosan motyog, miközben plátói szerelmének, Kukinak péniszmelegítőt horgol. Kuki egy ujjánál felgyűrt pólóban bevágódik a bejárati ajtón, meglátja álmai pináját és vagány, laza mozdulatokkal közelíti meg őt.
-Hé, Nuni ! – így a Kuki, a bárpultnál - Te meg kivel beszélsz ?!
Nuni hatalmas, manga szemekkel mered rá, a horgolótű megakad a kezében :
-Csak magamban beszéltem.
- Mondtam már, hogy ne állj szóba minden hülyével !
Igen. Ő kell neki.
Határozott kuki.
Igen,határozott. Tudja, hogy mit akar. Ilyen férfi kell nekem. Aki határozottan tépi le a bugyimat és pontosan tudván, hogy milyen árkos-bokros ösvényen keresztül vezet az út a csúcsra, belém nyomja magát és eljuttat oda. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy tulajdonképpen mekkora felelősség is van a férfiakon : hogy eljuttassák a nőt oda, ahova csak férfival jó eljutni. Ahova csak a farkuk tud elrepíteni. Mert egyedül nem jó. Mert ujjakkal nem jó. Mert nyelvvel sem annyira jó. Mert kellenek ők. Nagyon is kellenek ők. Vagyis a farkuk.
Nuni...mi az,hogy a farkuk? Ennyire nem lehetsz önző és szexorientált !
- Pofa be ! Az vagyok.A többi csak parasztvakítás.
Na jó, jól elszenvedtem..:/ bocsika
Mert fizikailag nem sikerult alkalmat talalni ra. Egyszer
bebizonyosodik, utana mar megy a dolog.....
Hat igen, minden kezdet nehez.
#37-nek volt az uzenet. (38-tol).
-------------------------------------
A fokerdezo valaszara meg ez:Neked kell tudni,hogy a pasid
mitol indul be! Pl.olyant vagy ugy mondani valamit amit szeret. A csajom szereti az enyhen vulgaris szavakat,ha azokat finoman belekeverem a "kivansag" mondatomba,akkor
megy a moka rendesen. Olyan ez,mint megehezni,ha erzed a
kedvenc eteled illatat!!
Én szeretem a spontán orált. Adni is, kapni is :)
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!