Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisiszex ti szeretitek?
attól függ
amúgy meg a szag is befolyásolható
Én még nem próbáltam, de azt már hagytam a barátnőmnek, hogy fogja a farkam, miközben pisilek és engem izgat(na) a látvány, ha láthatnám pisilés közben, pl. amikor szoknyában, bugyi nélkül kint a határban kell pisilnie és leguggol... az nem vonz, hogy lepisiljek valakit, vagy fordítva, de ha pl. szex közben annyira heves lenne a dolog, hogy véletlenül kicsit becsurogna neki - nem squirt -, nem haragudnék meg egyáltalán.
25f
Az Inkvizicio gyujtogatott azzert is, ha csupan egy lany gyonyoru volt,es megvadolva irigysegbol feljelentest tettek
ellene hamis tanuvallomassal.
Nem volt ennyi elfajzott ivadek??......
*Hat akkor mi is volt a "nyilvanos" akasztasokkal?
( siettek, le ne kessek az atrakciot!).
*Kerekbe tores!! (biztos valami rosszat tett?...hello?
*Elve befalaztak embereket mert nem egyezett a velemenyuk.
------------------------------------------
Na, aztan az erkolcsok : *Pl. Egy hercegnonek volt egy torpeje,aki a terebelyes szoknya alatt volt --meg nagy vacsorai rendezvenyek alatt is--- es ez nem volt titok! Hiszen amikor ferjhez ment egy herceghez, azzal a kikotessel,csak ha
a torpe is jon a "csomaggal". A HERCEG BELEEGYEZETT!
>>> A csodas regi szep idok<<<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!