Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti keményen, vagy romantikusabban szeretitek?
Figyelt kérdés
Engem nagyon izgat a kemény szex. Kevés pasi tudta még eddig ezt nyújtani... Ti hogyan szoktátok, szeretitek?
24/N
2017. szept. 10. 21:50
1/10 anonim válasza:
párkapcsolatban lágy volt főleg
BDSM kapcsolatban értelemszerűen keményebb, de ott is meg van a lágyabb, élmény fokozóbb dolgok :)
de olyan partnerre vágyom akivel mindkettőt megfelelő módon meg lehet élni és ki lehet élvezni :)
24F
2/10 anonim válasza:
Én gyengéden szeretem. Gyertyafény, halk zene, finom cirógatás és halk nyögdécselés, miközben a mellemre spricceli a geccit.
4/10 Heart of Darkness válasza:
Ez nagyon változó. Hangulatomtól és érzéseimtől függ. Most leginkább meghitt romantikus dologra vágynék mintsem vadságra.
5/10 anonim válasza:
Mindkettőnek megvan a helye egy kapcsolatban.
6/10 anonim válasza:
Hangulatfüggő. Szeretem romantikusan elkezdeni és a közepére/végére olyan szinten tolni, hogy menni kelljen a KIKA-ba. Igen, új ágyért. :D
7/10 anonim válasza:
Erre szerintem nincs válasz mert a partnertől is függ, volt már hogy azt hittem de jó lágy lesz, és hát a lány nagyon tudta mit akar és olyanokra rá vett amikről nem is gondoltam volna hogy belemegyek de a határozottságában is a gyengédségével volt a nyerő
8/10 anonim válasza:
Legjobban azt szeretem ha lágyan, kényeztetéssel idul, utána bevadul, de kőkeményen, majd gyengéden ápolja megtépázott testemet és lelkemet. Ha csak egy gyors menetre van idő akkor kemény legyen.
9/10 anonim válasza:
Ha rég láttam, szeretem, ha nekem esik, és keményen, alaposan megadja,ami kell. Ha nem, akkor jól esik a romantika, kedvesség, kölcsönös hosszú kényeztetés.
10/10 anonim válasza:
Keményen. Az elején lehet gyengédebb, de ne végig, mert az uncsi nekem, a keményet jobban élvezem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!