Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, elojátéknál szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, elojátéknál szeretitek ha orgazmusig nyalnak, vagy inkább sex kozben legyen orgazmus?

Figyelt kérdés
Elojátéknál hogy szeretitek a nyalást, ha még az elojátok alatt orgazmusig nyal a srác, és utána dug meg. Vagy elojátéknál orgazmus azért még ne legyen, és inkább legyen sex kozben/után? Hogy szeretitek jobban?
2017. szept. 9. 00:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mind kettő :D
2017. szept. 9. 01:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyaljon orgazmusig
2017. szept. 9. 06:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a páromat alapból elnyalom a (kis)orgazmusig, azután sokkal jobb a vaginális orgazmus. :) 45/f
2017. szept. 9. 07:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem zárja ki egymást. Először a nyalástó utána aktus közben is
2017. szept. 9. 07:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Alap az orgazmus nyalásnál, nem is értem, ez hogy lehet kérdés...
2017. szept. 9. 08:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire,nem szeretem a nyalást...
2017. szept. 9. 08:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nyalásnál nem szeretem ha orgazmusig nyal, mert utána azonnal nem tudok elmenni ismèt. És ez nem a partnerem hibája vagy hiányossága, hogy gyorsan elmegy, hanem az enyém, hogy én nem tudok ismét elélvezni.
2017. szept. 9. 08:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyaljon.

Szex közben nincs orgazmusom mert nem tudok hüvelyi úton élvezni

2017. szept. 9. 09:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Azert kerdezem, amiert a 7es is irta. Mert valaki nyalasos orgazmus utan esetlegnem tudja annyira elvezni a sexet, esetleg nem tud rogton utana masodszor is elelvezni.
2017. szept. 9. 14:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki utána érzékennyé válik, azt nyilván nem kell élvezésig nyalni előjáték során.

De rengeteg nő van, akinek ez nem jelent problémát. Mint ahogyan nekem sem. Simán jöhet előjáték alatt is már az orgazmusig nyalás, meg szex alatt is az orgazmus.:)

2017. szept. 9. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!