Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek normális ez így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ez így?

Figyelt kérdés

Férfiként egy átlagos heteroszexuális nőt szeretek igaz szerelemmel aki 8 órában dolgozik és két gyerek anyja. Eszembe sem jutna megcsalni nővel, fiúval, álattal. Nem akarom elverni, kikötözni, fojtogatni. A saját cerkámmal elégítem ki. Nem akarom hogy kinyalja egy másik nő, azt sem hogy egy másik férfi megkur_ja a szemem láttára, vagy a tudtom nélkül. Nem járunk swingerezni, és párt sem keresünk közös együttléthez. Utáljuk a pisi-kaki szexet, a pelenkáról is csak a gyerekek jutnak eszünkbe és csak az tölt el örömmel hogy már nem kell cserélgetni alóluk.

Ha olvasom a szexualitás kategóriát elfog a félelem hogy valami nagyon nem stimmel velem.

2017. szept. 6. 01:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagyok egyedül ezzel,hála égnek. Amiket itt nèha olvasok,megfordul a fejemben hogy talán én vagyok a túl konzervatív. :)
2017. szept. 6. 01:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Az anál szeretitek azért, vagy az is tabu tesó?
2017. szept. 6. 01:56
 3/16 A kérdező kommentje:
Ja és még egy perverzió: az egymással folytatott szexuális életünk részleteiről nem beszélünk senkinek, mert az szerintünk csak ránk tartozik.
2017. szept. 6. 02:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ki nem s**rja le azt, hogy mi a véleményetek? Boldogok vagytok úgy? Szuper. Más boldog máshogy? Nektek sem fáj, remélem...
2017. szept. 6. 02:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Barátom, ti az átlagba tartoztok, a legtöbben ugyanígy vannak. A Gyakori szexualitás kategóriába részint nagyon tudatlan kiskamaszok írnak, részint felajzott, szexre éhes fiatalok, akik a fantáziájukat élik ki itt, no meg a deviánsak. Ritkán előfordul, hogy valós élethelyzetre vonatkozó kérdést tesznek föl.

A normális szexuális életű emberek nem írnak ide.

Én szórakozni jövök ide, és segíteni az arra érdemeseknek.

2017. szept. 6. 03:06
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem kapcsoljátok le a villanyt szeretkezés előtt és nem csak gyereknemzés céljából csináljátok, akkor már nyomorult libsik vagytok.
2017. szept. 6. 05:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
OKÉ. Már csak egy kérdésem van. Akkor mi a francot keresel ezen az oldalon? És miért olvasod az ilyen jellegű kérdéseket?
2017. szept. 6. 07:23
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

#7 ugy hangzik mintha felelősségre vonnád a hiányzó perverziók miatt..

"mitképzelsz h idejösz osztmég nemis kulázol a szájába" :D

2017. szept. 6. 07:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Tudod ha valakit nem érdekel ez a témanem ilyen kérdéseket fog felenni, hanem törti a regisztrációját és elkerüli ezt az oldalt.Vagy csak nem kattint ebbe a kategóriába.
2017. szept. 6. 08:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, teljesen atlagos normalis elvarasokkal igenyekkel rendelkezo par lennetek ha nem ebben a kategoriaban csorgatnád a nyálad :D
2017. szept. 6. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!