Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek normális ez így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ez így?

Figyelt kérdés

Férfiként egy átlagos heteroszexuális nőt szeretek igaz szerelemmel aki 8 órában dolgozik és két gyerek anyja. Eszembe sem jutna megcsalni nővel, fiúval, álattal. Nem akarom elverni, kikötözni, fojtogatni. A saját cerkámmal elégítem ki. Nem akarom hogy kinyalja egy másik nő, azt sem hogy egy másik férfi megkur_ja a szemem láttára, vagy a tudtom nélkül. Nem járunk swingerezni, és párt sem keresünk közös együttléthez. Utáljuk a pisi-kaki szexet, a pelenkáról is csak a gyerekek jutnak eszünkbe és csak az tölt el örömmel hogy már nem kell cserélgetni alóluk.

Ha olvasom a szexualitás kategóriát elfog a félelem hogy valami nagyon nem stimmel velem.

2017. szept. 6. 01:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is pont ilyen pár vagyunk. Nincs kedved megdgni a párom pelenkában, miközben a te párod nyalja és én meg lepisilem?
2017. szept. 6. 10:13
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Normális. Azért aggódsz, mert ez már ritkább, mint az őrült kategória, ritka , ha valaki ma nem izgul valami furára, mondjuk, hogy a kutyája épp a szomszéd macskáját dugja.A pelenkás részen jót nevettem. Pont tegnap olvastam egy ilyen kérdést, hogy normális-e ,hogy bejön neki a pelenka. Nem is értettem mire gondol.. A partnerén vagy a gyerekén.. Remélem én is találok majd egyszer egy ilyen FÉRFIT, mint te...
2017. szept. 6. 10:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Alapvetően a kérdező is ugyanazt a problémát követi el, mint sokan mások. Beírja más azt a kérdést a homoszexualitás kategóriába, hogy "vannak itt nem melegek is?" Szerinted hány heteroszexuális olvassa a homoszexuális topikot? Vagy amikor valaki úgy kezdi a kérdését, hogy "lányok!" később beírja, hogy "az is sokat elmond a témáról, csak lányok válaszolnak erre a kérdésre". Ja, mert őket szólítottad meg, idióta.

Könyörgöm, az oldal alcíme is az, hogy amit máshol nem mertél itt megkérdezheted. Ezen az oldalon alapból azok írnak ki kérdést, akik devinások és csak nyomokban találhatóak standard humanoidok, akik mondjuk szórakozni jönnek ide, segíteni, vagy leginkább trollkodni. Aztán persze amelyiknek mogyorónyi agya van, az jön csodálkozni, hogy "itt nincs is normális ember". Mert bzdmeg, olvastál már olyan kérdést, hogy "hetero vagyok, normális?" trollokon kívül?

2017. szept. 6. 10:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintetek normális ez így?

Mivel nem rendelkezem egyéniséggel vagy önálló gondolatokkal, ezért napi 8 órában a tömegízlést követem, ami rombol és két tucat valóságshow atyja. Eszembe sem jutna függetleníteni magam a mantráktól, mások gondolataitól, tálcán kínált véleményüktől. Nem akarok kilógni, lemaradni, kiközösítődni. A saját értékrendemet áldozom fel ezért. Nem akarok több nézőpontot megismerni, azt sem, hogy megkérdőjelezzék az állításaimat a szemem láttára, vagy a tudtom nélkül. Nem járok nyilvános vitákra, és partnert sem keresek releváns társadalmi kérdésekről alkotott vélemények megismeréséhez. Utálom a fősodortól eltérőket, az individuumról a porszívó szívóhatása jut eszembe és csak az tölt el örömmel, hogy már a többség lélekszáma elég ahhoz, hogy a nekünk való hatalmat legitimizáljuk.

Ha olvasom a szexualitás kategóriát, elfog a félelem, hogy az itt megjelenő napi ~20 deviáns kérdésből kikövetkeztetett aberrált tömegízléssel nem tudom párhuzamba hozni az én szexuális szokásaimat.

2017. szept. 6. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
és az asszony is ugyanígy van ezekkel ? :D
2017. szept. 6. 16:00
 16/16 Gags válasza:

Ó apám! Ez így hangzott volna érdekes, "ezért megérte GYK- t nézni" kérdésként:

"Búzaként egy átlagos heteroszexuális lotyót szeretek igaz szerelemmel aki 8 órában kefél és két gyerek anyja. Megcsalni nővel, fiúval, álattal. Elverni, kikötözni, fojtogatni. A saját cerkámmal sohasem elégítem ki. Akarom hogy kinyalja egy másik nő, azt hogy egy másik férfi megkur_ja a szemem láttára, vagy a tudtom nélkül. Járunk swingerezni, és párt keresünk közös együttléthez. Pisi-kaki szexet, a pelenkáról nem csak a gyerekek jutnak eszünkbe és csak az tölt el örömmel hogy kell cserélgetni alóluk.

Ha olvasom a szexualitás kategóriát elfog a félelem hogy valami nagyon nem stimmel velem."

Vili?

2017. szept. 6. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!