Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a normális önkielégítések száma?
Figyelt kérdés
Napi 1-2x szoktam önkielégítést végezni, viszont úgy tudom a túlzásba vitt maszturbálás károkat okozhat.
Normális ez nálam?
(Sosem voltam még nővel.)
2017. szept. 1. 02:25
1/4 anonim válasza:
ez hülyeség szerintem! tini koromba napi 3-4 alkalommal is masztiztam és sose lett belőle baj! :D 27N
2/4 anonim válasza:
Baj éppen nem lesz belőle, de ha nagyon megszokod a kezed, egy idő után ha leszel lánnyal nehezebben fogsz elmenni, vagy egyáltalán nem. Én sajnos így jártam napi 2-3 volt (néha 4-5), de miután sikerült "leszokni" róla már nem volt gond a lányokkal.
3/4 anonim válasza:
Annyit masztizz, amennyit kívánsz. Ez minden embernél más és más. én is napi 1-3 alkalommal masztizok, de van, hogy egy este 5x is kiverem.
4/4 anonim válasza:
A kérdező gondolom fiú. Az egyes pedig egy 27 éves NŐ. Van különbség. Ha a tesztoszteronod magas, különösebb inger nélkül is feláll, és vágysz az önkielégítésre akkor az az egy-kettő nem sok. Ha a férfi túl sokat veri az csökkenti a tesztoszteronszintet. Namármost: emiatt két dolog történhet: 1: bátortalanabb leszel a nőkkel a másik: nehezebben tudsz izmot építeni, romlik az állóképességed, lassabban futsz. De ez inkább azoknál van akik mondjuk napi 6x kiverik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!