Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, lanyok, ti szeretnetek ha a fiutok, parotok nyalna mikozben Telefonaltok? Baratnom szerint kellemes "izgato" erzest ad Neki. Kulonosen, ha anyjaval beszel, es az termeszetesen NEM tud rola! Amugy teljes es kolcsonos tisztelet van koztunk.
Figyelt kérdés
2017. szept. 9. 23:15
11/15 anonim 

válasza:

Én egyszer csináltam ilyent. A páromat hívta valaki, közben óvatosan kényeztettem. Muszáj volt felvennie, fontos ügyben keresték. Nem volt számára zavaró, ha az lett volna, leállìtott volna.
12/15 anonim 

válasza:

Én szoptam már telefonalo fiút :)
13/15 anonim 

válasza:

maga a gondolat piszkosul izgat és beindít, de szerintem nem lenne annyi önuralmam hogy ne bukjak le
23L
14/15 anonim 

válasza:

Valahol rokon ez a szituáció a bilincseléssel: nem tudsz az izgatás ellen tenni. Aki az egyiket élvezi, az a másikat is, legalábbis ezt hiszem.
Nekem volt ilyen tapasztalatom, de én sem tudtam koncentrálni, sőt, zavart.
F
15/15 anonim 

válasza:

Ha ez igaz, akkor irigyellek. Nagyon izgatóan hangzik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!