Fiúk/ férfiak, ha mégsem akartok semmit egy lánytól, miért nem lehet azt egyenesen megmondani? Minthogy nem írtok vissza, szó nélkül lerázzátok? (Tisztelet a kivételnek természetesen! )
Tudom,ez a könnyebb út,stb.,de így meg a másiknak rossz,hogy napokig nem tudja mit rontott el...
Tudom,hogy fordított eset is van,de én most pasi szemszögből vagyok erre kíváncsi:)
Nem rontottál el semmit, megsimert mást, aki jobban bejön neki, de nem mondja ki, hogy ne keresd, mert az drasztikus, és később, akár hónapok múlva, így nem térhetne vissza hozzád.
Talonban tart, meg nem akar tényleg így lezárni semmit.
Vagy elmúlt az érdeklődése, és később se tér vissza, de mit magyarázzon ezen.
Én már megszoktam, tudom, sokáig én is ezt vártam, de már az első ilyen jelnél tudom, mi van, nem kell azzal nyugtatnia, hogy nem volt épp gépnél...
# 5:
Hidd el, hogy akinek alacsony az önbizalma azt csak még mélyebbre taszítja. Legalábbis szerintem. Meg mint mondtam, magamat is védem így, mert én is kellemetlenül érezném magam.
Tény hogy mentálisan kicsit problémás állapotban vagyok, úgyhogy lehet az is a háttérben....
4., az iq-ja alacsonyabb, mert nem jöhet be mindenki mindenkinek, ezt fel kell fogni.
Csak amikor már majdnem összejöttök, és mégis leráz, az fura.
Bár tudom, pasik több vasat tartanaka tűzben egyszerre. Ki tudja, épp melyik áll nyersére, meg milyen időközöntként változik ez...sokszor kapcsolat alatt is, így semmin se lepődök meg már...
# 7:
Hát, én pont nem szoktam több vasat tartani a tűzben. Általában egy emberre koncentrálok és ha úgy érzem, hogy nem működne, akkor dobbantok... (Tudom itt már felesleges tiszteletről beszélnem, de ennyire azért mégis tisztelem, hogy akkor tényleg csak ő van és senki más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!