Miért van az, hogy a normális pasik, akik szinte bármit megtennének egy kapcsolatért, azokat mindig elutasítják vagy kihasználják a csajok? Természetesen tisztelet a kivételnek, de ezt látom és tapasztalom is!
Lehet, hogy egyszerűen csak nem jössz be nekik. Szerinted jó pasi vagy?
Törődj bele: mindenkinek számítanak a külsőségek és a kényelem.
Gyúrj, öltözz divatosan, vegyél kocsit!
Nincs mit tenni ez a helyzet... Kereslet kínálat, barátom.
Egy normális pasi nem tenne bármit egy kapcsolatért. Élné az életét amíg nem hozná úgy a sors, hogy van lehetősége párkapcsolatra és amíg ez nem történik meg, él az éppen adódó lehetőségekkel.
Ez a "bármit megtennék egy kapcsolatért" olyan mintha azt mondanád "mindegy kicsoda, csak jöjjön már valaki".
Egyszerű. Kívülről erősnek, magabiztosnak mutatod magad. Lehet, el is jutsz odáig, hogy a lány elhiszi, hogy milyen jó dumád van, és milyen jó a humorod, de eljön az az idő, amikor kiderül, hogy csupán egy álarcot láttam. Kiderül, hogy nem vagy olyan magabiztos, nem fogadod el magad, nem hiszel magadban. Valami mindenképp hiányzik belőled, az önbizalom. Kérdés, hogy miért, és hogyan tudsz rajta változtatni. Én nem tudom, sem más, csak te. Ezért utasítanak el, és azért használnak ki, mert tudják, hogy ki tudnak téged.
Miért vagy férfi? Mitől vagy elég érett egy kapcsolatra?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!