Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem engedem egyéjszakásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedem egyéjszakásnak hogy kinyaljon, de én lesz. Pom, más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

mielőtt bárki rib.ncnak bélyegezne, 22 éves felnőtt érett gondolkodása nő vagyok, és éppen olyan életszakaszban vagyok ahol az egyéjszakás kalandok azok amik megadják azt amire szükségem van. az utóbbi 3 hónap során volt két ilyen futó kalandom , a pasi mind a kétszer már indult volna lefelé a lábam közé én viszont azt kamuztam hogy nem szeretem az orált, sose élvezem ezért inkább ne is csinálja. valahoy nekem az hogy kinyalnak túl intim ahhoz hogy hagyjam egy ilyen rövid kalandban. viszont én lesz.ptam őket gondolkodás nélkül, számomra az hozzá tartozik a szexhez mindig. kicsit furán nézett rám mindkét srác emiatt.

más lán yis van ezzel így hogy csak akkor engedi ha komolyra fordulnak a dolgok, de egy futó kaland esetében túl intimnek tartja?

2017. szept. 8. 18:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
32%
Márpedig ha tetszik, ha nem, ribi vagy. Nem is csodálom, hogy nem találsz rendes férfit komoly kapcsolatra. Bottal nem piszkálnálak meg.
2017. szept. 22. 19:55
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez egyébként minden egyéjszakás nőre vonatkozik. Egy bizonyos r betűvek kezdődő rongyfajta a megfelelő szó.
2017. szept. 22. 19:57
 23/23 09912 válasza:

Én sem szeretem ha kinyalnak, egyáltalán nem élvezem. Nem tudom miért, de ez van. De viszont én beveszem neki és eddig nem zavart ez senkit.( ez a "senkit" 3 srácot jelent)

18/L

2017. okt. 18. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!