Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok elvárjátok hogy miután a fiú végez még kinyaljon titeket?
Figyelt kérdés
Ha szex közben elmegy a pasi, elvárjátok hogy utána titeket is az orgazmusig nyaljon?
Kort is írjatok
2016. nov. 25. 19:35
1/7 anonim válasza:
Nem várom el mert szex közben ha nem tudtam el menni az nem csak az ő hibája. Utánna nekem nem kell semmi utójáték
2/7 anonim válasza:
Hát ha nekem még nem volt orgazmusom, nyilván tegyen róla, hogy legyen. Sosem kéne olyan pasi, akinek csak a saját kielégülése számít.
3/7 anonim válasza:
Ha pl. én kezdeményeztem, és már majdnem sikerült nekem is, akkor igen, elvárom, hogy befejezze.
20
4/7 anonim válasza:
Nem várom el.. Nálunk elöbb van orgazmusig nyalás hogy jól be nedvesedjek és utána van szex... Gondolom te se pisilsz széllel szembe mert az eléggé kellemetlen... Viszont volt már rá példa hogy saját magától kezdett el nyalni a pasi. Kor: 22
5/7 anonim válasza:
Ha még nem élveztem el,akkor igen.
6/7 anonim válasza:
előbb én élvezek el
utána lesz ami lesz
17L
7/7 anonim válasza:
Nalunk negy eset szokott elofordulni
1: nyal orgazmusig majd sex
2: nem birunk addig varni igy sex es kozben elmegyek en is
3: elmegy majd bbegejezi
4: jol esett de nem igenylem a nyalas utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!