Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem engedem egyéjszakásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedem egyéjszakásnak hogy kinyaljon, de én lesz. Pom, más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

mielőtt bárki rib.ncnak bélyegezne, 22 éves felnőtt érett gondolkodása nő vagyok, és éppen olyan életszakaszban vagyok ahol az egyéjszakás kalandok azok amik megadják azt amire szükségem van. az utóbbi 3 hónap során volt két ilyen futó kalandom , a pasi mind a kétszer már indult volna lefelé a lábam közé én viszont azt kamuztam hogy nem szeretem az orált, sose élvezem ezért inkább ne is csinálja. valahoy nekem az hogy kinyalnak túl intim ahhoz hogy hagyjam egy ilyen rövid kalandban. viszont én lesz.ptam őket gondolkodás nélkül, számomra az hozzá tartozik a szexhez mindig. kicsit furán nézett rám mindkét srác emiatt.

más lán yis van ezzel így hogy csak akkor engedi ha komolyra fordulnak a dolgok, de egy futó kaland esetében túl intimnek tartja?

2017. szept. 8. 18:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Engem nem zavarna, simán leszophatsz viszonzás nélkül is...:)
2017. szept. 8. 19:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez olyan szégyenlősködésnek tűnik, közben te meg látni, érezni akarsz mindent -19 centiről. Viszont azt is el kell fogadni, hogy nem mindig mindenkinek van kedve nyalatni magát, meg fél mit szól a partnere rhhez, ahhoz...
2017. szept. 8. 21:40
 13/23 anonim ***** válasza:
27%

Az ilyen nőknél mindig elgondolkodok, hogy vajon a férjük és a gyerekük majd büszke lenne rájuk? Nem vagy r.. és k.. sem, de a szememben nő sem.

Szexkapcsolat még úgy ahogy oké, de az ingyen "prostitució" nyalás nélkül elég gáz. Na mindegy, ilyenek a mai lányok, lehet válogatni.

2017. szept. 8. 22:28
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
22 évesen, dehogy vagy felnőtt érett gondolkodású te csak azt hiszed, éppen ezért kerüld az egy éjszakás kalandokat mert mire 30 leszel baromira kiégsz, flörtölj, ismerkedj de a szopást meg hasonlókat tartogasd annak aki iránt érzel is és komolyan vesz.
2017. szept. 9. 07:22
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
Semmi gond ezzel.
2017. szept. 10. 12:14
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Szia ! Futóknál én sem engedtem ,hogy kinyaljonak,sőt komoly kapcsolat első 2-4 hónapjában sem.. nekem is túl intim és bizalmi dolog. 21/N
2017. szept. 10. 12:43
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem esik jol azt megertenem. Pl.: analszex nem jon be, szajbaelvezes nem.jon be: nem csinalod.

De ha mar le van tolva a bugyid, szadba veszed a bret, belogatja neked (ezt mind orommel veszed) nem az a cel, hogy minel jobb, nagyobb, kellemesebb orgazmusod legyen?

Majd ket-harom randi utan bizol (??!!) benne annyira hogy kinyalhat?

Nem a bizalommal van ott a baj holgyeim. Legalabb magatolnak valljatol be.

2017. szept. 10. 13:16
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
17# ,majd te épp érzed ,hogy nekünk mivel van baj.. Minden ember más és kész ,nekem is bizalmi kérdés a kinyalás és sok más nőnek is ,van akinek meg ez a természetes ,nyílik a lába Minden nyelv előtt. Mások vagyunk.
2017. szept. 10. 13:41
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

#4 és #13 leírták, amit én is gondolok.

Ha belemegyek egyéjszakásba az azért történjen már, hogy én élvezzem első sorban, és ezzel mindent elmondtam... Nekem nem a szopás a szex része feltétlen, hanem a nyalás, mivel csak így élvezek el, a pasi meg dugás közben is el tud...

És igen, ez vicc kateg, hogy kefélni okés, de a nyalás túl intim...

(Már nem megyek bele semmibe, de volt jópár alkalmim, van tapasztalatom...)

2017. szept. 10. 14:35
 20/23 anonim ***** válasza:
én is furán néztem volna, mert inkább fordítva szokott lenni.. leginkább az ízek miatt. a tiszta puncinedv tök semleges izű, míg a patyolat tiszta péniszből is ugyanaz az állott halszagú ondó jön mindig. igen, sajnso az ondó akkor is olyan ha épp nem keserű
2017. szept. 18. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!