Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak/férfiaknak miért van szükségük annyi maszturbálásra? L
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt is pl , hogy napi 2-3 , vagy minden nap csinálják ? Miért szükséges? Mit éreztek olyankor, mikor azt érzitek hogy most ki kell verni :D ? Mi lenne ha hetekig nem csinálnátok ? Meddig bírnátok?2017. szept. 8. 09:13
11/13 Sunshinedoll válasza:
Én ismerek olyan pasit, aki soha életében egyszer sem maszturbált. :D
12/13 anonim válasza:
Hetente 1x min csinálom. Mikor hogy. Van,hogy naponta 1x, van,hogy csak hetente egyszer. Egy nap többször sose csináltam. Biztos azért, mert nő vagyok,viszont ha huzamosabb ideig nem csinálom mondjuk egy hétig akkor azon veszem észre magam,hogy éjszaka alvás közben spontán elélvezek, ilyenkor mindig felkelek :D Kár,hogy olyan gyakran történik ez meg....
13/13 anonim válasza:
Kár,hogy NEM :D olyan gyakra történik ez meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!