Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúknak/férfiaknak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak/férfiaknak miért van szükségük annyi maszturbálásra? L

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt is pl , hogy napi 2-3 , vagy minden nap csinálják ? Miért szükséges? Mit éreztek olyankor, mikor azt érzitek hogy most ki kell verni :D ? Mi lenne ha hetekig nem csinálnátok ? Meddig bírnátok?

2017. szept. 8. 09:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%

Az egy hét már sok, az ondó gyorsan termelődik, ha nem lenne kiengedve szó szerint magától jönne ki, és nem biztos hogy épp alkalmas pillanatban..

A magas teszto szint készteti az embert hogy sokszor min, napi 5x csinálja.

Egy nőnek nem gond, ott nem jön semmi, az más ha érzi hogy kell de ilyen nincs.

Ha pár napig kibírjuk ami 3-4 nap de ott már fájdalmas is! Akkor 4 m-re is elvisz, majd szét reped ott belül minden, szval nem jó ötlet! Ha kell el kell "távolítani".

2017. szept. 8. 09:24
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Az elso valaszolo valoszinuleg kozmunkas ezert hord ossze ennyi fszsagot, ne ra alapozd majd az osszkepet.
2017. szept. 8. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Nincs annyira szükségük, de ez korfüggő, az sem mindegy, hogy egyedül vagy- e, vagy kapcsolatban...szóval nem fekete- fehér. 20 évesen vizsgaidőszakban feszkólevezetés miatt napi 5 is volt, manapság aktív nemi élet mellett szinte eszembe sem jut...
2017. szept. 8. 10:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez ma már nem az első ilyen kérdés, de mind1

nekem nincs barátnőm és nem is akarok, viszont vannak igényeim, mint minden egészséges férfinak. Nem tudom mi lenne ha hetekig nem csinálnám, de nincs is okom kísérletezni ezzel. csinálom mert jól esik, max ha napközben nagyon elfáradok, lefekszek aludni és néha ez így megy 1-3 napon keresztül..hogy kihagyom a napi rutinból. de ennyi kihagyás után újra kell parkettázni a szobámat, mert mindent elárasztok :D (najó ez kicsi túlzás volt) nekem a napi rutin része, mint a fogmosás vagy a kajálás. Épp úgy maszturbálok, ahogy pl eszembe jut, hogy milyen jó lenne elszívni egy cigit, és akkor rá is gyújtok egyből. 23F

2017. szept. 8. 10:39
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Embertől, vérmérséklettől is függ. Van aki olyan beállítottságú, hogy napi több masztira van szüksége, van akinek szinte nincs is szüksége rá. Nem igaz az, hogy az ondó termelés miatt kell üríteni, ha valaki nem ürít, akkor egyszerűen felszívódik, hiszen testnedv.

És ne higgy mindig a sok masztit íróknak, egy névtelen fórumon a többség sokkal többet csinálja, sokkal több jön és sokkal messzebbre lő.

2017. szept. 8. 10:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeség, hogy csak a fiúknak van szüksége ennyi maszturbálásra, lányként is ennyi szükségem van rá és szerintem a többi lánynak is csak ők tagadják! L
2017. szept. 8. 11:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Több embertől is hallottam, hogy egy hétig nem verték ki és reggel arra ébredtek, hogy olyan lett a takarójuk, tehát azért kijön az, de nekem is a napi rutin része (napi 1-2) egyébként dopamin termelődik tőle ugyanúgy mint szex közben.
2017. szept. 8. 11:17
 8/13 A kérdező kommentje:
#6 -ez is egyénfüggő. Én is lány vagyok , mégsem maszturbálok max 3 havonta 1x , és ezen nincs mit letagadni.
2017. szept. 8. 11:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Mert a sperma gyorsan termelődik.

Te megtermelsz egy petesejtet egy hónap alatt, a férfiak pedig az alatt milliárdnyi spermiumot, amit ki akarnak juttatni a világba. Te nőként magadban őrizgeted a petét és vársz hogy valaki beléd hatoljon érte, nekünk pedig ott a vágy folyamatosan, hogy amit termelünk kiszórjuk.

Férfiak és nők nem egyformák.

2017. szept. 8. 11:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Csodálom, hogy nem mondta valaki a tipikus szöveget, miszerint a férfi evolúciós okokból, jobban vonzódik a nőkhöz mint fordítva. Egyéni dolog, hogy kinek mennyi kell. A férfiaknak általában több kell de előfordul, hogy egy nő többször csinálja mint egy férfi. Szerintem amit írtál az a nők körében is ritka.
2017. szept. 8. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!