Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak kellemetlen esetleg fárasztó a nő csiklóját izgatni szex közben?
Figyelt kérdés
A szexet élvezem de sajnos nincs hüvelyi orgazmusom csak csikló, viszont az többször is egymás után. A kérdés az hogy a férfiaknak zavaró-e külön izgatni szex közben kézzel a csiklót? Vagy zavarja-e ha a nő magának izgatja és csak úgy jut el a csúcsig?2017. aug. 21. 13:15
1/9 anonim válasza:
Viccelsz? Van aki külön élvezi, ha a nő magának csinálja közben.
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar, ha a lány csinálja, én is szívesen teszem, ha olyan a testhelyzet.
3/9 anonim válasza:
Nem zavar alapvetően, sőt élvezem is csinálni...de hát van az az idő, amikor már a kezem is elfárad, a műszer is lekonyul, és csak azt hallom: " még, még, kicsit erősebben!" De amikor végre sikerül, az jó érzés nekem is...;-)
4/9 anonim válasza:
Biztos vannak olyan férfiak akiknek ez zavaró és akiknek ez nem. Én ha a partnerem így tud élvezni szívesen csinálom de biztos van olyan ami lelki állapottól fáradtságtól ki tudja mitől függ hogy van hogy türelmesebb az ember és jobban eltalálja a megfelelő pontot és mozdulatot és van amikor kevésbé. Biztos a lányok is vannak úgy hogy a farokkal játszadozás egy idő után fárasztó akár kézzel akár szájjal de az a szép a szexben hogy semmi nem kötelező és annyi módja van az élvezetnek az szerintem meg külön izgató ha a lány magát símogatja közben abból sokat tanulhat a pasi is hogy mik a kedvenc mozdulatok...
5/9 anonim válasza:
Ha nagy a csiklója akkor nem fárasztó. Amugy nem kellemetlen, csak ha nem tud odafigyelni.
6/9 anonim válasza:
szűz vagy, hogy ilyet kérdezel? Persze, hogy nem zavar, max ha olyan a póz, hogy nem fér oda a kéz.
7/9 anonim válasza:
Zavaró? Kellemetlen? Kifejezetten élvezetes! Akár szájjal, akár kézzel. Kivéve, ha nem megfelelő a higiénia, de az alap. Ja, és még az lehetne kivétel, ha a lány nem élvezi, de ez a te esetedben nem fordulhat elő.
Fárasztó? Az lehet, főleg, ha sokáig tart a lánynak, hogy eljusson az orgazmusig. Volt már izomlázas a nyelvem, meg olyan mimikai izmaim, amelyek létezéséről se tudtam. De még ezt is élvezetesnek mondanám, és végül ez a siker esett a legjobban, amelyikért a legkitartóbban dolgoztam.
9/9 anonim válasza:
Nekem erre még sosem panaszkodtak. Igaz, sokat kaptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!