Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a férfiaknak, akiket megcsalt a feleségük, mekkora a pénisze, és mennyi ideig bírta a szexet?
Férfiak nők válaszát is várnám, de leginkább az érintettekét.
Köszi.
A méret az egyik legfontosabb dolog a szexben. Csak akkor mindegy, ha 17 vagy 18 cm, az tényleg mindegy. Talán egy nő sem állítaná be 12cm-re, ha 20cm-t is be lehetne állítani. De sajna nem állítható.
Nem kell mellé beszélni, és áltatni a férfiakat, nőket ezzel a maszlaggal. A méret nagyon fontos, tehát nem értelmetlen a kérdés.
Jót nevettem:D
Nem ezen múlik.
Egy 22 centis dorongot is meg lehet unni,főleg,ha rosszul használják:d
Exemet folyamatossan csaltam .
Nagy és vastag pénisze volt. 1-2 óráig is birta. Utáltam
Kerestem olyat akinek kisebb és vékonyabb van . És max 15 percen belül elmegy.
Találtam
Már együtt vagyunk 2,5 éve
Nem ezen mulik ...
Volt kisebb es nagyobb merettel rendeljezo szeretom is
Altalaban elso blikkre nem a penisz meretet latod a pasinak szal ismerkedesnel irrelevans kerdes.
Ha megvan a vonzalom akkor meg plane !
Amugy a noi huvely rugalmas szal mindig idomul az adott peniszhez ... Es vannak PC izmok !
Nyilván ezt nem sok nőtársam fogja beismerni, de tényleg számít a méret, teljesen más érzés egy rövid, vékony pénisz, mint egy hosszabb vastag. Mivel én nagyon nedves is szoktam lenni, a kis péniszt kb nemis érzem...viszont kicsivel is lehet élmény a szex, ha más dolgokkal kompenzálja, mert azt is lehet jól használni, de én személy szerint jobban szeretem a nagyobb méretet.
Viszont én ígyse-úgyse csalnék meg senkit, mert undorító dolognak tartom, szóval a méret ilyen szempontból tökmindegy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!