Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a férfiaknak, akiket megcsalt a feleségük, mekkora a pénisze, és mennyi ideig bírta a szexet?
Férfiak nők válaszát is várnám, de leginkább az érintettekét.
Köszi.
A méret az egyik tényező, nem a legfontosabb.
Az odafigyelés, az udvarlás, a felhúzás, az előjáték, a kényeztetés, az orál, a petting, a kitartás ugyanannyira fontos mint a méret.
A hormonmentes youtube csatornán beszélnek a méretről teljesen korrekten.
Egy nőnek nem biztos,hogy az adott cerkamérettel van baja.Ha nem érzi jól magát a férfi mellett,akkor fennállhat ennek a veszélye.De kedves nőtársaim,inkább ilyenkor a szakítást ajánlom.Amúgy az számít,hogy hogyan tudja érvényesíteni a méretét a szexben(hogyan használja) nekem soha nem a méret számított.Volt nagyon rossz nagy mérettel,volt jó kisebbel.
Én pasi vagyok. Mindegyik nőmet csaltam szinte mert mindig nagyobb cicimre vágytam meg vagyonosabb nőre aki nem rajtam élősködik mint a többi móvári gyász.
Találtam is egyet akivel 4 éve hűségben vagyok. A kérdést megfordítottam. Uralkodni tudni kell ÷s nem szabad hagyni hogy nő uralkodjon
Exemet csaltsm amikor tudtam
Nagy és vastag volt neki
Túl sokáig bírta több mint 1 óra
Sose volt jó vele a szexfájt
Mindig repedtem véreztem
Így elkezdtem olyan pasival ismerkedni akinek kisebb van a gatyájában és nem kell 1-2 óra míg el megy
Szerencsére találtam
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!