Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek mennyire jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire jön be ha egy pasi agresszív?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy vascsővel veri a fejeteket. Ha mondjuk nagyon akaratos, eléggé egocentrikus és olykor erőszakos is (de nem veletek).
2017. szept. 6. 00:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az akaratos még rendben van, az egó sem akkora probléma, de az erőszakos...nekem taszító. Egy bunkó tahónak gondolom az olyat, az a párosítás meg, hogy egocentrikus és erőszakos egyszerre legyen, na neee, szörnyű. 22/l
2017. szept. 6. 01:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen barmok mind köcsögök!

Takarodó az ilyeneknek!

2017. szept. 6. 01:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Tartok tole, hogx a legtobb lanynak ez nem vonzo tulajdonsag. Meg csak nem is turheto.

A jo hir viszont, h a sport, a helyes taplalkozas, a meditacio, a napfeny, a hobbi(k) mind olyan dolgok, amik megszuntet(het)ik ezt.

2017. szept. 6. 06:18
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Minek kéne megszüntetni? A legjobb tulajdonság egy emberben, ha agresszív. A lányoknak tetszik a határozottság. Amíg agresszív voltam, tapadtak rám a csajok. Az aggresszivitásnak semmi köze a fizikai erőszakhoz, a kettő ég és föld.
2017. szept. 6. 07:56
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Magyarán az aggresszió egyenlő az akaratos szóval, az erőszak meg bármi fizikai.
2017. szept. 6. 07:58
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Aki mással agresszív az velem is az lesz, hidd el én ki tudom hozni belőle.
2017. szept. 6. 08:09
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Szeretem, ha egy pasi határozott, céltudatos, szenvedélyes és van önbizalma. De ha agresszív, azt nem. Az agresszív, nagyon akaratos, egocentrikus ember képtelen a másik ember véleményét is figyelembe venni, csak a sajátját fújja, csak azért harcol, amit ő úgy gondol, hogy kell érte harcolni és az ilyen ember, ha valamit nem kap meg, nem úgy alakul, akkor képes fizikailag is bántalmazni másokat. Isten őrizzen egy ilyen embertől!
2017. szept. 6. 09:10
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
A régi klasszikus agresszív férfi, dolgozott napi 16-18 órát kemény fizikai munkát, aztán megivott egy láda sört és szétverte a kocsmát és eltartotta a családját. Ma sajnos az internet előtt matyizik a szánalmas besápadt gyógyegér, munkanélküli segélyen és a duzzadó energiáját levezetve, ordít az anyjával, esetleg a barátnőjével, de ha egy másik hímtől kap egy sallert akkor hazarohan befenyíteni a nagyanyját....
2017. szept. 6. 11:53
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
csak az ilyeneket szeretik, még ha veletlenul agyon is veri oket az plusz pont.
2017. szept. 6. 13:30
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Tök mindegy, ha nem velem erőszakos, hanem mással - nálam a felejtős kategória.
2017. szept. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!