Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire jön be ha egy pasi agresszív?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy vascsővel veri a fejeteket. Ha mondjuk nagyon akaratos, eléggé egocentrikus és olykor erőszakos is (de nem veletek).2017. szept. 6. 00:46
1/12 anonim válasza:
Az akaratos még rendben van, az egó sem akkora probléma, de az erőszakos...nekem taszító. Egy bunkó tahónak gondolom az olyat, az a párosítás meg, hogy egocentrikus és erőszakos egyszerre legyen, na neee, szörnyű. 22/l
2/12 anonim válasza:
Az ilyen barmok mind köcsögök!
Takarodó az ilyeneknek!
3/12 anonim válasza:
Tartok tole, hogx a legtobb lanynak ez nem vonzo tulajdonsag. Meg csak nem is turheto.
A jo hir viszont, h a sport, a helyes taplalkozas, a meditacio, a napfeny, a hobbi(k) mind olyan dolgok, amik megszuntet(het)ik ezt.
4/12 anonim válasza:
Minek kéne megszüntetni? A legjobb tulajdonság egy emberben, ha agresszív. A lányoknak tetszik a határozottság. Amíg agresszív voltam, tapadtak rám a csajok. Az aggresszivitásnak semmi köze a fizikai erőszakhoz, a kettő ég és föld.
5/12 anonim válasza:
Magyarán az aggresszió egyenlő az akaratos szóval, az erőszak meg bármi fizikai.
6/12 anonim válasza:
Aki mással agresszív az velem is az lesz, hidd el én ki tudom hozni belőle.
7/12 anonim válasza:
Szeretem, ha egy pasi határozott, céltudatos, szenvedélyes és van önbizalma. De ha agresszív, azt nem. Az agresszív, nagyon akaratos, egocentrikus ember képtelen a másik ember véleményét is figyelembe venni, csak a sajátját fújja, csak azért harcol, amit ő úgy gondol, hogy kell érte harcolni és az ilyen ember, ha valamit nem kap meg, nem úgy alakul, akkor képes fizikailag is bántalmazni másokat. Isten őrizzen egy ilyen embertől!
8/12 anonim válasza:
A régi klasszikus agresszív férfi, dolgozott napi 16-18 órát kemény fizikai munkát, aztán megivott egy láda sört és szétverte a kocsmát és eltartotta a családját. Ma sajnos az internet előtt matyizik a szánalmas besápadt gyógyegér, munkanélküli segélyen és a duzzadó energiáját levezetve, ordít az anyjával, esetleg a barátnőjével, de ha egy másik hímtől kap egy sallert akkor hazarohan befenyíteni a nagyanyját....
9/12 anonim válasza:
csak az ilyeneket szeretik, még ha veletlenul agyon is veri oket az plusz pont.
10/12 anonim válasza:
Tök mindegy, ha nem velem erőszakos, hanem mással - nálam a felejtős kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!