Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok nektek bejönnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek bejönnek a sportosabb csajok vagy jobb, ha van rajtuk egy kis zsír?

Figyelt kérdés

Régebben éveken át rendszeresen sportoltam, hogy jól nézzek ki, de az utóbbi pár hónapban kicsit visszafogtam magam, mert az ízületeim rendszeresen elkezdtek fájni. Bementem az orvoshoz, aki azt mondta, hogy a sok intenzív edzés miatt van, amit a csontjaim sajnos nem bírna és pihenésre lenne szükségem. Csak hát én nem igazán szeretném elhanyagolni magam és félek, hogy hamarosan eltunyulok.

Jól jön még a lapos has, vagy fontosabb az egészség?

25/N

2017. szept. 5. 22:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Embere válogatja, hogy kinek mi jön be. Képzeld el, hogy valakinek sosem volt lapos hasa, mégis boldogan férjhez ment jó pasihoz. :)

Ha viszont téged zavar a dolog, akkor azt tudom tanácsolni, hogy járj el úszni. Nem terheli meg annyira az ízületeket, de közben átmozgat mindenhol.

21/L

2017. szept. 6. 08:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Kicsit offolok csak írtad, hogy pulóveren keresztül látszódó izmok. Súlyzós edzést csináltál edzőteremben ha szabad tudni? Amúgy a kérdésre válaszolva emberfüggő, hogy kinek mi jön be. Én rendszeresen járok edzőterembe és a sportos izmosabb csajok jönnek be alapjáraton. Nálam a kockahas se lenne gond. De sokszor van az, hogy olyan nők nagyon bejönnek akiken egy kicsi felesleg van, bár nem ők a típusaim de sokszor hihetetlenül vonzóak. Amúgy szerintem becsülendő egy ilyen sportos nő.
2017. szept. 6. 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Nos íme az én őszinte véleményem: kifejezetten a sportos lányok jönnek be és egyátalán nem gond, ha van egy kis zsír is! A lapos hasat pedig nagyon nem szeretem ! Vagy legyen kockásan izmos, vagy legyen egy kis poci, de a lapos az max elemben jó meg sportkocsiban ! Amikor azt írtad, hogy pulóver alatt is látszódnak az izmaid az első gondolatom az volt, hogy ha főzni is tudnál, elvennélek feleségül ! És igen némi zsírfelesleggel is elvennélek ! ;)
2017. szept. 6. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!