Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok nektek bejönnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek bejönnek a sportosabb csajok vagy jobb, ha van rajtuk egy kis zsír?

Figyelt kérdés

Régebben éveken át rendszeresen sportoltam, hogy jól nézzek ki, de az utóbbi pár hónapban kicsit visszafogtam magam, mert az ízületeim rendszeresen elkezdtek fájni. Bementem az orvoshoz, aki azt mondta, hogy a sok intenzív edzés miatt van, amit a csontjaim sajnos nem bírna és pihenésre lenne szükségem. Csak hát én nem igazán szeretném elhanyagolni magam és félek, hogy hamarosan eltunyulok.

Jól jön még a lapos has, vagy fontosabb az egészség?

25/N

2017. szept. 5. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Természetesen a lapos has a fontosabb. Inkább járjon járókerettel a nőm, csak legyen lapos a hasa.
2017. szept. 5. 22:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés. Nálam általában ez a beugró, hogy sportos legyen, adjon magára mert vallom az "ép testben ép lélek"dolgot, bár most nemrég volt olyan, hogy egy lány arcába úgy beleszerettem, hogy onnantól nem is érdekelt hogy néz ki (azért rendben volt). A kérdés másik része: Olyan nincs, hogy semmilyen sportot nem edzhetsz. Ha túledzetted magad tarts egy kis szünetet. Én heti 5ször gyúrok, és ha ennél többet próbálok nekem is fájnak az ízületeim, habár szedek ízületre tablettákat. Még a terhes nők is úsznak, szóval vagy tarts pihenőket, vagy keress egy másik sportot, esetleg kombináld a kettőt, de ne tunyulj el :)
2017. szept. 5. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ép testben ép lélek nem biztos, h a sporttal kezdödik. Attol, h vki nem sportol, még nem biztos, h tunya, vagy nem néz ki jol.

Akkor kell sportolni, ha az örömet okoz neked. Ha pihenni szeretnél, pihenj. Ki nem sz@rja le, h a pasik mit mondanak. 80 %-uk örül, ha egy nő szoba áll velük, aki nem olyan, mint brümhilda. És a másik: a pasik ugyanennyi százaléka egyáltalán nem sportos.

2017. szept. 5. 22:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem is írtam, hogy sporttal kezdődik, és a sportot ne a pasikért csinálja hanem magáért.
2017. szept. 5. 22:34
 5/13 A kérdező kommentje:

A gond az, hogy már átestem a ló túloldalára és pulóveren keresztül is látszódnak az izmaim, de a hízástól meg írtózom, a természetes úton felszedett izmoktól pedig nem könnyű megszabadulni, de közben az edzést se szeretném abba hagyni és azt se akarom, hogy maradandó károsodásaim legyenek.

Tudom, ez legyen a legkisebb problémám.....

2017. szept. 5. 22:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják "ahol az élsport kezdődik ott az egészség véget ér". Az alapján amit leírtál ez annak tűnik. Ha ez minden álmod akkor akár az egészséged kárára csinálod (ugyanúgy ahogy ha valaki ülőmunkát végez annak aranyere vagy hátfájása lesz) tehát nem annyira szörnyű, mert mindenkinek fáj vmi attól amit csinál. De ha nem erre szeretnéd feltenni az életed (tehát nem ez lesz a munkád edző v vmi) akkor meg nem éri. Én így látom.
2017. szept. 5. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Járj el úszni/futni, otthon hasazz. Akkor nem tunyulsz el és nem is erőlteted meg magad. Amúgy meg, ha van rajtad pár kiló felesleg az egyáltalán nsm csúnya, sőt!
2017. szept. 5. 23:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A sportos.Az ízületi gyulladást meg lehet kezelni.Nekem 30 évesen derült ki,hogy azért fájok itt ott mert tejkalcium érzékeny vagyok és gyulladásban vannak tőle az ízületeim.Nem ittam több tejsavó fehérjét és nem fáj semmim azóta sem.Szóval szerintem kezd a kajád átalakításával és 1 éves glukozamin kúrával.Tehát a sportos test a normális gyulladásfokozóktól mentes kajálás és az egészség a fontos.
2017. szept. 5. 23:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Sportos. De hogy érted azt, hogy pulóveren is átlátszódnak az iznaid?

Néha kell egy kis pihenés az edzésben. És ha már nem akarsz izmosabb lenni, heti 2-3 edzés is elég a szintentartásra.

2017. szept. 6. 07:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Milyen típusú edzéseket csináltál?

Én a nyári hónapokban vízben edzettem, úszás, egyéb acqua-fitness gyakorlatok. Hetente kb 5x. Nem fájt tőle semmim, míg előtte a futás, step-aerobic eléggé leharcolta térdem.

Egyébként nagyon hatékony volt a vízi edzés, ugyanúgy csinált hasizmot, zsírégetést 👍.

Sajnos őszre valami mást kell kitalálnom.

2017. szept. 6. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!