Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem megalázó a lányra nézve a szopás?
csak szted.
De én azt mondom, ha ez neked gondot okoz, és egy elvileg neked tetsző fiúnak nem csinálod, csak mert nem, na ott már vmi nagy galiba van az ösztönökkel is, szal pszichológus azért sztem mindenképp ajánlott.
egész egyszerűen elképzelni se tudom h egy csaj a neki tetsző srácnak ne akarja csinálni vagy hogy ez egyszerűen kényszer legyen számára. basszus, ez nem kényszer, hanem ösztönösen buknod kéne rá.
de erről beszélek, ha ez megalázó neked, akkor ott vmi gáz van. az is megalázó ha a srác kinyal, igaz?
te jó isten, szal az ilyen csajoktól mentsem meg engem a jó isten :) eddig megmentett, mert inkább kérés nélkül is buktak :D csak úgy néha ledöbbenek azért ...
Csak szerinted.
Mégis mi lenne benne megalázó, mondd már el nekem?
Ha kényszerítenek rá, esetleg egy buli WC-jében csináljátok, akkor megalázó. Ha a párodnak csinálod, akkor egyáltalán nem megalázó, sőt, segíthet elmélyíteni a kapcsolatot.
na ja, aztán pedig pont a bulikban, amolyan wc-s körülmények közt se túl ritka ugye h megtörténik, és nem is ismeri a srácot, csak ott éppen rákattan és ennyi. csinálja mint a torkosborz.
és kb ez így is van rendjén, csak ugye az a gyönyörű képmutatás, az fontosabb ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!