Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam ki a maximumot ebből a helyzetből?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akinek nagyon bejövök de nekem nem tetszik. Átlagos kinézetű és mindig próbál nyomulni rám. Én nem érzek semmit iránta de egy kis orál rámférne. Hogyan viteleznétek ki? 20/f 20/l2017. szept. 5. 07:56
1/10 anonim válasza:
Így megmondanám neki: "Hé! Nem tetszel , de azért nem akarsz leszopni"?
Barom vagy..
2/10 anonim válasza:
Ne használd ki, nem szép dolog.
Max ha korrekten megmondod, hogy nem akarsz tőle semmi mást, akkor okés a dolog. Tehát mond el nyíltan mi a helyzet.
3/10 anonim válasza:
Adjal neki, jo lesz az!
Kesobb minden patront sajnalno fogsz amit nem csaj tankolt ki beloled.
4/10 A kérdező kommentje:
Nyílván nem szeretném becsapni csak tényleg nem egyszerű ezt közölni mert lehet utána semmit nem akarna
2017. szept. 5. 12:16
6/10 anonim válasza:
Orál? Nem undorodsz tőle de meg se dugnád? Mekkora egy finnyás kis nyomi lehetsz. :D
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: nekem érzelmek nélkül nem adja
2017. szept. 5. 21:04
8/10 anonim válasza:
Akkor a cum cum se megy érzelmek nélkül.
9/10 anonim válasza:
Te mit szólnál hozzá, ha egy csaj azt mondaná, nem vagy az esete, de a szobáját kifestheted?
10/10 A kérdező kommentje:
Azért a szobafestés más dolog, ha azt mondja h kinyalhatom akkor valószínű megtenném
2017. szept. 6. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!