Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kimászni a helyzetből?
Azt hiszem cseppet apakomplexusos vagyok, de egy szörnyű éjszaka után úgy döntöttem hogy inkább maradok a korosztályomnál. Beleszerettem egy srácba, egy éve együtt vagyunk, nagyon jól megvagyunk. Ő a nevelőapjval és az anyukájával lakik együtt, az apukáját két hónappal ezelőttig nem is láttam. Akkor viszont rögtön megtárgyaltam magammal, hogy ejj milyen jól néz ki, tudom honnan a fia sármja. Azóta többször is voltunk Nála, kiderült hogy nagyon jó a humora, intelligens, művelt, a tökéletes férfi azt hiszem. Egyre többet gondolok rá, egyszer szex közben őt képzeltem a barátom helyébe, és egymás után többször is sikerült elélveznem. Többet akarok belőle, de ez nyilvánvalóan lehetetlen.
Szeretem a barátomat, nem tudnám elképzelni az életem nélküle, de ez az új vonzalom megrészegít.
Ott kellene hagynom az egész családot, vagy inkább csak fojtsam el az érzéseimet, hátha elmúlnak?
18L
Majd kinövöd. Még ott a tojáshéj a fenekedem, nem meglepő, hogy ilyen hülyeségeken jár az eszed, mint a pasid apjával kefélni...
28F
Ha szereted a barátodat akkor fotsd el ezt a vágyadat. Jobbat nem tehetsz.
Pár hónap és túl leszel rajta. Ne találkozz többet az apjával. Kerüld el bármi áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!