Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehetne kimászni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kimászni a helyzetből?

Figyelt kérdés

Azt hiszem cseppet apakomplexusos vagyok, de egy szörnyű éjszaka után úgy döntöttem hogy inkább maradok a korosztályomnál. Beleszerettem egy srácba, egy éve együtt vagyunk, nagyon jól megvagyunk. Ő a nevelőapjval és az anyukájával lakik együtt, az apukáját két hónappal ezelőttig nem is láttam. Akkor viszont rögtön megtárgyaltam magammal, hogy ejj milyen jól néz ki, tudom honnan a fia sármja. Azóta többször is voltunk Nála, kiderült hogy nagyon jó a humora, intelligens, művelt, a tökéletes férfi azt hiszem. Egyre többet gondolok rá, egyszer szex közben őt képzeltem a barátom helyébe, és egymás után többször is sikerült elélveznem. Többet akarok belőle, de ez nyilvánvalóan lehetetlen.

Szeretem a barátomat, nem tudnám elképzelni az életem nélküle, de ez az új vonzalom megrészegít.

Ott kellene hagynom az egész családot, vagy inkább csak fojtsam el az érzéseimet, hátha elmúlnak?

18L

2015. nov. 16. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Kezdj el félrerakni gerincre. :] Amúgy lépj le, mert ebből úgyis csak baj lesz.
2015. nov. 16. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk 18 évesen ez lehet ilyen átmeneti fellángolás is, nyilván ha elérhetetlen, annál inkább felkorbácsol a dolog. Adj magadnak mg egy kis időt, de ha nem múlik, hagyd ott őket. Gondold el milyen rosszul esne neked, ha kiderüle h barátod szex közben anyukádra gondol és emiatt még többször el is élvez...
2015. nov. 16. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
hát ha úgy érzed, hogy képes lennél túllépni a fantáziálgatáson és a valóságban is tönkretennéd a családjukat akkor lépj le... De nem hiszem el, hogy 18 évesen valaki ne tudná türtőztetni magát... Főleg ha állítólag szeret valakit.
2015. nov. 16. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
próbáljátok ki hármasban. double penetration, ökörsütés, meg hasonlók
2015. nov. 16. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Majd kinövöd. Még ott a tojáshéj a fenekedem, nem meglepő, hogy ilyen hülyeségeken jár az eszed, mint a pasid apjával kefélni...

28F

2015. nov. 16. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a korosztályodnál maradsz még a mostani kapcsolatod előtt döntötted el?
2015. nov. 16. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg velük. Lehet hogy benne lennének a hármasba.
2015. nov. 17. 07:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha szereted a barátodat akkor fotsd el ezt a vágyadat. Jobbat nem tehetsz.

Pár hónap és túl leszel rajta. Ne találkozz többet az apjával. Kerüld el bármi áron.

2015. nov. 18. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!