Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szex a csajjal hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex a csajjal hogyan hozzam ki a maximumot?

Figyelt kérdés
Csütörtökön szexelni fogok egy lánnyal ő 20 éves, én 26. Régóta nem voltam már lánnyal, és nagyon jó csaj, szeretném ha lenne ismétlés, hogy csináljam hogy neki is a legjobb legyen, és hogy akarjon ismétlést ő is?Hosszú előjáték vagy mik?Mitől észvesztően jó egy nőnek?
2016. nov. 7. 12:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
én szeretem ha kicsit durvábbak velem, és nem gyengéden meg romantikusan vagyunk együtt mert szerelem gondolom nincs köztetek szoval ez lehet neki is bejönne
2016. nov. 7. 12:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Ez minden csaj esetén más. A lényeg, hogy törődj vele, figyelj oda rá. Ha szóban nem is, a teste majd elárulja, hogy amit csinálsz, az tetszik-e neki. Ha meg bizonytalan vagy, inkább kérdezz rá, hogy éppen mennyire tetszik neki (persze ne 5percenként). És igen, a hosszú, alapos előjáték terve jó ötlet, de ha nagyon magára húz, akkor azért vedd a lapot! :D
2016. nov. 7. 12:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Hosszú előjáték, mindenhol csókok?
2016. nov. 7. 12:16
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha látod, hogy tetszik neki, akkor igen.
2016. nov. 7. 12:23
 5/16 A kérdező kommentje:
Legyek vele kemény vad, vagy figyeljek rá alaposan?
2016. nov. 7. 12:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Inkább gyengéd az elején, onnan még mindig tudsz vadulni!
2016. nov. 7. 12:35
 7/16 A kérdező kommentje:
csókolgassam és nyaljam szét az egész testét?
2016. nov. 7. 12:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Csókolgasd, de kevés csaj szereti, ha szétnyálazzák, így a nyalással csak okosan!
2016. nov. 7. 12:40
 9/16 A kérdező kommentje:
nyakára, mellére, puncijára gondoltam
2016. nov. 7. 12:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Nyakat inkább csókolni. Nyalni inkább a fület! De ezt inkább ne az első alkalommal süsd el.
2016. nov. 7. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!