Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mi lehet a gond?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy zsidó lánnyal és a sokadik randink után felhívott a lakására, aztán ahogy a szexre került volna a sor nem engedte (nem volt meg neki ez biztos) és fehérneműben izgattuk egymást tovább. Szerintetek csak várni szeretne, esetleg ennek valami vallási miértje lehet, hogy egy bizonyos idő után történhet köztünk testiség, vagy mi lehet még ennek az oka?

2016. nov. 7. 01:31
 1/4 anonim ***** válasza:
En ugy tudom hatassag utan !
2016. nov. 7. 02:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy az akkor miért nem tőle kérdezed ? Biztos megválaszolná ha annyira követi a vallást.
2016. nov. 7. 02:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha annyira tartaná magát a valláshoz akkor szerintem kizárólag zsidóval állt volna le vagy ez náluk nem így van?
2016. nov. 7. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Rossz hírem van, kérdező. A gond ott van, hogy nem tudtad elvenni az eszét. Nincs a földön az a vallás, aki meggátol egy egészséges fiatal lányt a szexben. Még ha a megkövezés réme fenyegeti, akkor is megteszi, ha olyan pasi a partnere, aki megfelelő hatással van rá.

Szóval nem mindig a másikban kell a hiba okát keresni. Tanulj többet az erogén zónákról, mert az a titok nyitja.

2016. nov. 8. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!