Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mi lehet a gond?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Pár napja, nagyjából 3-4 napja a merevedő hímvessző alsó részén egy fél centis ín alakult ki, amely érintésre mozog jobbra-balra, kis területen. Olyan mintha egy megduzzadt ín lenne. Maszturbálásnál elmúlik, eltűnik. Tegnap még örültem is hogy eltünt, ám ma reggel újra előjött. Mi lehet ez? Idővel elmúlik.

2015. szept. 5. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Maszturbalás hatására , mechanikai hatásra megjelenő megduzzadt er, elmúlik igen , reggel azert valószínű , mert éjjel sokat áll...
2015. szept. 5. 13:36
 2/4 Linó03 ***** válasza:
Én is inkább vérrel telt érre gondolnék, inak a csontok és izmok között vannak összeköttetésként.
2015. szept. 5. 13:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, helyesbítenék, ércsomónak tűnik inkább, de remélem elmúlik, mert már 5 napja így vagyok
2015. szept. 5. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyi ezzel ne foglakozz , van ilyen , valamikor elójön , van amikor elmúlik...
2015. szept. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!