Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért szakított velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szakított velem a barátnőm, mert szűz vagyok? Ő is az. Kezdetben úgy tűnt, örül a dolognak.

Figyelt kérdés

Szomorú vagyok, nemrég "leépített" úgymond a barátnőm és folyamat azután kezdődött, hogy megbeszéltük, egyikünknek sem volt még szexuális kapcsolata. Úgy tűnt, mind a ketten boldogok vagyunk, ám az ő viselkedése megváltozott. Kezdetben csak nem akart találkozni ilyen-olyan indokkal, ami kezdetben még hihetőnek is tűnt (ő nehéz suliba jár, sportol, nyáron is különórákra járatják a szülei, ilyenek), de aztán közölte, szakítani akar velem, de meg nem indokolta. Gyanítom, a szüzességem miatt van ez.

De hogyhogy, mikor kezdetben ő is boldognak tűnt és ő is szűz ráadásul? Nem lett volna varázslatos együtt megélni ezt alkalmat? Többször biztosítottam, hogy nagyon oda fogok rá figyelni és nagyon rosszul esik most a dolog :(

Hogy tegyem túl magam? Ő 23, én 24 vagyok.

2017. aug. 31. 22:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, az a kijelentés volt, szóval volt már egy barátnőm régebben pár hónapig.
2017. aug. 31. 23:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesség nem előny, mint mondtam hanem hátrány. Beraknak barátzónába nagyon hamar. A magabiztosság meg onnantól elmúlt... úgy éreztem többé nem lesz barátnőm soha, mert ilyen lányt úgy sem találok mégegyet.

A prosti meg már muszáj volt, mert kinevetsz, de találtam egy 24 éves szűz lányt még később...de két hét után szakított, hogy nem engem keresett :D kkösz. A csajozás nem ment szűzként egyszerűen. Hiába ültem le dumálni, hiába volt elég sok lányismerősöm, akikkel 100% hogy lehetett volna valami... de nem tudtam végigvinni a játékot. Egy lány barátom KISZAGOLTA RÓLAM hogy szűz vagyok... persze tagadtam, de amikor kérdezte hány lánnyal voltam, szerintem elvörösödtem és haboztam.

Úgyhogy hagytam a francba a nőket, és inkább a karrierre koncentráltam és az egyetemre. Cserébe legalább eljuttotam oda ahová akartam, tiszta tudattal. Egyedülálló farkasként edzettem magamat...és végül elmentem a prostihoz, mert már ciki volt az a kor ahol még szűz voltam.

Onnantól szép lassan jöttek rendbe a dolgok, de nagyon nehezen. Pszichológiailag kellett feloldódnom csak úgy látszik... mindenesetre ezerszer jobban megy a csajozás, egy világ nyílt ki előttem. Igazság szerint most alakulna egy komolyabb kapcsolat, de felraktam a Tindert és ott meg heti egy randi simán összejön :D szóval erősen agyalok rajta, hogy a franc se akarja lekötni magát. Inkább szórakozok az új lehetőségeimmel.

2017. aug. 31. 23:12
 13/21 anonim ***** válasza:
31%

Mindenesetre, az érzés amikor elmondod magadról, hogy nem vagy többé szűz az bármilyen pici, de előrelépés.

Látod 23-24 évesen én is csak egy kis idealista p..cs voltam a szerelemről, meg nőkről.. aztán elment a fiatalságom, mert szószerint becsicskítottak, megettek kettőben, felzabáltak ezek a nők. A szüzesség nem erény, hanem betegség, amire be kell venni a tablettát, ha nem megy máshogy.

2017. aug. 31. 23:15
 14/21 Lemon Tea válasza:

Koze nincs a dolognak h szuz vagy vagy nem.. ha csaj akar akkor le is teper nem is gyengen.. volt Mar ra nem egy peldam.. meg en is meglepodok sokszor h milyen kifogasokkal tudnak jonni csak h velem legyenek.

Itt arrol van szo h akar vagy sem

Ha bizonytalan erdemes valtani

Mindig lesz jelentkezo

Csak vigyazz mert a csajok neha elsunnyogjak h van Mar pasijuk tobbszori rakerdezes utan is tagadnak lol!

Legtobbjuk sosem single inkabb amolyan pasi cserelgetosek..

2017. szept. 1. 01:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy csak amiatt szakít, mert szűz vagy. Azt el tudom képzelni, hogy ez az egyik a 10 indokból, de ha szívedre teszed a kezed, miért szakítana egy dolog miatt valaki és minden másban szuper az ember?!?

De tény, hogy sok pasi egy dolgon szeret lovagolni és azt az egy dolgot hibáztatni, míg a többi hibát nem veszi észre.

2017. szept. 1. 10:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

A szüzesség a kiváltó ok. Az hat lélekre férfi oldalról miután bevallod..., ami miatt megváltozik a kisugárzásod. A szagod. Minden...

Az erős férfi illat, esszencia egy kisgyermek babapúderes popsiszagává alakul át. Ezt érzik meg a nők, már már koptatnak is, elmúlt a kémia.

2017. szept. 1. 16:39
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként egy határozott stabil férfi ezt tudja kezelni, és nem változik meg.

... de pont a huszonéves vénszűzek azok akik lelkileg törékenyek, mint egy herendi kristályüveg készlet. Nem véletlenül maradtak szűzként idág.

Ez egy önmaga farkába harapó kutya. Nincs rá megoldás, csak a szüzesség elvesztése, így vagy úgy.

2017. szept. 1. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:
10%
Tinder,kémia,meg az a fr ánya szüzesség,de meg nem tudtátok az ex barátnőitektől hogy mi is volt a hiba valójában..jajj mert biztos a szüzesség... Írja itt valaki a Tindert,hogy ő eddig komolyt keresett,most meg inkább csajozgat. Ember te tisztába nem voltál saját magaddal,meg azzal hogy mit akarsz! És itt a többség is így van ezzel. Még is ki nem sz arja le hogy szűz vagy,nincs rád írva,és nincs kémia hogy megérzik a nők. (Ja biztos azért akartak engem leteperni,mert megérezték rajtam hogy szűz vagyok,aham persze. Igen 22 évesen szűz vagyok,és akadtak már jelentkezők bőven..) Áltassátok csak magatokat,de egyvalamit tanuljatok meg. Vannak egészséges erkölcsű és egészségtelen erkölcsű nők,egy egészséges erkölcsű sose fogja megkérdezni hogy szűz vagy-e! Te meg minek mondod el? Persze hogy rosszul néznek erre. Az hogy elmondod hogy szűz vagy kérdezés nélkül (Utólag mindenki ki fogja javítani hogy a barátnőik megkérdezték..),az olyan mintha azt mondanád hogy figyelj nincs önbizalmam,de azért mutatni akarom hogy van nekem,pedig nincs,és jó lesz neked biztosan,pedig én magam is úgy parázok és izgulok hogy simán elcs eszem. Na remélem érthető.Egy nő egy férfi mellett,erősnek,magabiztosnak,határozottnak,nőnek akar lenni,főleg mivel egy nő ha szűz neki az lesz az első és a meghatározó,így meg pláne! Aki meg nem az,annak mondod ezzel azt mondod hogy bocs de egy pö cs vagyok,és nem lehetsz mellettem nő,mert nem vagyok határozott,mert magamat is nyugtatom. Már bocsi,de ha nő lennék és lenne bennem tartás simán így lennék vele,akiben meg nincs tartás az meg egy JÓT akar KEFÉLNI! Ahogy én se kezdek olyan nővel akin látom hogy nem vihetem előre,hogy nem teljesíthetem őt ki,mert bennem is van férfiként tartás,és nem erkölcsi maszlag miatt! Önbizalmat meg lehet prostival is szerezni,de lehet önfejlesztéssel is.(Utóbbit választottam és nem bántam meg.) Kezdjetek el tanulni a nőkről. Első anyag amit feladok megtanulni! Több női csoport van,és nem minden nő egyforma.
2017. szept. 2. 23:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Visszataszító és egyben röhejes, ahogy osztod itt az okosságot.

22 éves vén szűz kisfiúként :D

Ha legalább előrejutottál volna, vagy megoldottad volna a dolgot... de így totál hiteltelen az egész.

Én első sorból átéltém a kérdésben leírt problémát, majd sikerült megoldást találnom és kilábalni. Rólad egyik sem mondható el.

Ráadásul egy nagyon veszélyes dolgot tanácsolsz... hogy az amúgy is törékeny, félénk, önbizalomhiányos fiúk hazudják be, hogy már nem szűzek. Ez teljesen független az erkölcstől, előbb utóbb szóba kerül.

... én már azt mondom, hogy ha ide jut a dolog, inkább mondjon egy szelektív igazságot a prostiról, mint hazudjon egy nemlétező dologról.

2017. szept. 3. 00:13
 20/21 anonim ***** válasza:
62%

Ember benne van a szövegemben hogy tudatosan vagyok az. Innentől mivel szöveget sem tudsz értelmezni,így vegyenek téged komolyan? 22 évesen vén szűz fiú? Ja a 30 éves emberek akkor már ugyanúgy öregek ha szüzek ha nem... És mit kellett volna nekem megoldanom a TE nézőpontodból? Azt hogy elveszítsem a szüzességem? Bár itt nem értetted meg a szövegem hogy voltak rá jelentkezők...De inkább leszek szűz minthogy azok egyikével veszítsem el...

Másik azt tanácsolom hogy hazudjon? Ember te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni! Azt mondtam hogy ne mondja el,az nem hazugság. Ha rákérdez és azt mondod hogy nem vagy szűz,na az hazugság banyek. Ja szóba fog kerülni igen,az egészségtelen erkölcsű nőknél... mert ők mint mondtam szexelni,és kefélni akarnak,és mellette agyi kapacitással nem rendelkezők. Már bocsánat de ti ilyen nőket vesztek magatokhoz,akik nem komoly kapcsolatot keresnek valójában! (Rossz női csoport.) Aztán csodálkoztok ha felsültök. Elmondom,ugyanilyen nőket fogtok kapni az élettől továbbra is,mivel ezeknél tudtok érvényesülni,annyi hogy mivel nem vagytok szüzek nem lépnek le,eleinte,aztán meg lelépnek,ugyanúgy beletiporva kis lelkivilágotokba,az még a lightosabb ha az időtöket adtátok nekik és nem visznek egyéb dolgot... (Házat pl.)Úgyhogy lehet sírni a szüzesség miatt,de később több minden miatt fogtok! Elmondom nem a szüzesség miatt tettek titeket lapátra,amúgy csak elmondom,van aki azt meséli be magának hogy kicsi a pé nisze és amiatt nem maradnak meg mellette a nők. Szóval nagyon sok dolgot tudtok bemesélni magatoknak. Tanulj meg szöveget értelmezni,és ne forgasd ki más szavait.

2017. szept. 3. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!