Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, ha lány létemre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha lány létemre izgatnak a mellek? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok leszbikus, mindig is a pasikhoz vonzódtam és semmi komolyat (kapcsolat, szex, csók) nem tudnék elképzelni lányokkal. Ugyanakkor valami mégis vonz bennük, legalábbis a cicikre, (főleg ha nagyobbak) eléggé be tudok indulni, a sajátomat is nagyon szeretem fogdosni vagy akár csak nézegetni. Egyébként még sem lánnyal, sem fiúval nem voltam (lánnyal nem is tervezem), tehát ilyen téren még nincs tapasztalatom. Ez normális, mással is van ilyen? Vagy ez ilyen kíváncsiság féle lehet (nekem kisebbek vannak, lehetséges, hogy ezért érdekelnek a nagyobbak)?
2017. aug. 26. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nagyot picit biszex vagy?
2017. aug. 27. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogd meg egy csaj mellét, útána kiderül akarsz-e többet is.
2017. aug. 27. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az excsajom volt olyan, hogy látványra beindította egy meztelen női test, de lefeküdni egy nővel már nem bírt volna. Vannak ilyen fura dolgok.
2017. aug. 27. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, mivel izgatóbb, szebb egy női test/testrész mint egy férfi. Egy férfi testéhez egy nő leginkabb akkor tud vonzódni ha érzelmileg is kötődik hozzá, viszont az ha vonzónak tartasz lányként egy lányt abban nincs semmi, ilyennek van "kitalálva" a lány test :))
2017. aug. 27. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok és én is előszeretettel nézegetek melleket, vagy meztelen női testeket, bár emgem nem izgatnak, csak simán esztétikai gyönyört okoznak :D
2017. aug. 27. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Egészek kis korom ota határozottan izgatnak a nöi mellek. Föleg ha elképzelem, hogy egy másik lánnyal "cicizünk" összedörzsöljük. (Néhány ilyen volt már valoságban is.) De ennél többet lánytol nem szeretnék.
2017. aug. 27. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!