Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy erre vágyom? Eddig 2 ismerősömnek mondtam el, hogy mennyire fel tudják kelteni az érdeklődésem a 14-17-18 éves lányok. Erre jött a lehurrogás, hogy mit akarok én tőlük, hisz 28 vagyok.
Jogos. :)
Az ilyen fajta hapsiknak olyna csaj kell, aki elott mar csak a koraval is villoghat h huh idosebb, es megvezetheti mert kis buta.
Egy erett felnott, okos nonek mar meg nem kellenel. Ez igy szokott menni
Én 20 éves vagyok. A pasi akivel randizom 35 éves.
Felnőtt férfi vagy a 17-18 éves lányok teljesen rendben van.
Viszont mit akarsz egy 14 évestől??? Gyerek. Nyilván neked más igényeid vannak, mint neki. Ez beteges szerintem. Az alá meg ne menj, ha nem akarsz pedo macinak "tűnni".
a legtöbb fiatal csaj kavar 30-40 évesekkel a jó szex miatt meg néha a pénz miatt is
aki lehurrog az irigy
nyugi lesz kapásod vagy már kaptál is itt üzit csajoktól sok sikert
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem sokkal lettem okosabb. :)
Szinte ugyan olyan arányban érkezett mindkét oldalról válasz.
De azért jó tudni, hogy nem csak én vagyok így.
20 éves vagyok és már engem is taszítanak a 14 évesek. Nekem 17-18tól elfogadható, de idősebb koromban valószínűleg még feljebb fog menni ez a szám.
Magyarországon legális, de sok más fejlettebb országban 18 a határ és alatta lecsuknak. Pl.: USA
Sajnos sok az ilyen pedofil mocsok. A te lányoddal h lesz és kikezd egy kanos 30 körüli? Mikor ő még csak 14??? Tetszene?
Tetszik érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!