Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok voltatok már fitymaszükületes pasival?
Na most, te nő vagy akit az ilyen izgat?
Vagy pali akinek az van?
Voltam,borzasztóan igènytelen és büdös volt,nem lehet így rendesen megmosni. Meg alapból önző és gyerekes volt,nem lehetett semmit megbeszélni vele.
Ha valaki felnőtt létére se megy orvoshoz miatta akkor felesleges vele tovább foglalkozni szerintem,csak fertőzéseket kapnál el.
Igen a jelenlegi páromnak volt.
Mivel fájt neki így éppen csak a makk hegyét tudta csak betenni ezért nem bírtuk teljes mértékben átadni magunkat az érzésnek és élvezni a szexet csak maszatolás volt az egész...
Műtéti úton lett orvosolva a Probléma.
Azóta minden pöpecc jókat szexelünk.
23 N
Megint az első vagyok..
Azért a fityma szűköletnek is vannak fokozatai.. van akinek enyhébb, van akinek komolyabb..
Nekem a kis gyerek lőcsömet, lankadva, nem lehetett mosni, annyira szűk volt.
Viszont volt egy haverom, aki tudta mosni, ezért nem is nagyon érdekelte a dolog, majd az első komolyabb kapcsolatában túl esett a dolgon még mielőtt gondott okozhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!