Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltél már Luca nevű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltél már Luca nevű lánnyal? Milyen volt, jobb, mint más lánnyal? Hány évesek voltatok és mennyi a lány?

Figyelt kérdés
2017. aug. 14. 12:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Név szerint válogatod a nőket?
2017. aug. 14. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
még nem, de tetszik a név :)
2017. aug. 14. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem, de ismerek egyet aranyos csaj.
2017. aug. 14. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Miközben elélvezek hangosan nyögném a nevét :P
2017. aug. 14. 12:43
 5/12 anonim ***** válasza:
3-4 eve randiztam egy Lucával. Akkor 19 volt. Egyszer szexeltunk. Ha annyira jo lett volna, valószínűleg lett volna több alkalom is. De a teste jo volt.
2017. aug. 14. 12:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Azonnal keresek egy Lucát. És utána feldobom az estémet egy Emerencia és egy Eufrozina kombóval amint kiszálltam Tamarából. De most komolyan annyira fontos a név???
2017. aug. 14. 12:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyszer egy Luca nevű lányt elvittem a közeli városba a kocsimmal. Amikor kiszállt, csomó ismerősöm látta és hírbe is hoztak vele, úgyhogy elvileg szexeltem Lucával, csak nem emlékszem rá...
2017. aug. 14. 13:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Kezdek félni, hogy ezek szerint csak szexre fogok kelleni a pasiknak. :D
2017. aug. 14. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Én csak Luca nevű fiúval csináltam, persze nem magyar volt hanem olasz, úgy kell ejteni hogy Luka. És hát lássuk be elég beszédes név ugyanis énis fiú vagyok (meleg) és örök emlék marad számomra a luka
2017. aug. 14. 15:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Volt egy alacsony, dögös, de cuki Luca nevű osztálytársam, na vele szexeltem volna szívesen
2017. aug. 14. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!