Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Volt olyan veletek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Volt olyan veletek, hogy azert mondtatok nemet egy varatlanul jott szexre mert szorosek voltatok odalent?

Figyelt kérdés
Illetve fiuk volt olyan veletek hogy egy lany konkretan megmondta hogy azert nem akar sexelni mert szoros a pu**cija?

2017. aug. 12. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Ez a mém összefoglalja a lányok hozzáállását a témához. :D

2017. aug. 12. 22:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Nemtudok angolul
2017. aug. 12. 22:40
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Vooolt már.. :D a srác ki akart nyalni először, de én azelőtt 1 héttel borotválkoztam ezért már kinőtt minimálisan.. :D ki kellett offoljam
2017. aug. 12. 22:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Most ez komoly? Szerintem értelmes emberek nem lepődnék meg egy kis szoron. Persze nem a teljesen kinőtt pár centisre gondolok!!!
2017. aug. 12. 22:43
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
ez csak kifogás ha ezzel küldenek el.
2017. aug. 12. 23:13
 6/14 anonim válasza:
49%
Volt, mert szegyelltem. Sot nem is elveztem volna igy igazan. 18/L
2017. aug. 12. 23:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Egyszer nemet mondtam a baratomnak, mert borostas volt ott lent. :/ de a baratomat nem zavarta :D majdnem begurult mert elutasitottam volna ezert, ugy hogy miutan mondtam mi a helyzet letamadott es azt mondta nem erdekli :))
2017. aug. 12. 23:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Lányok esetében ezt én nem találnám kizáró oknak, aki már elmúlt húszonpár éves az már elég érett ahoz hogy ezen ne problémázzon, illetve teljesen eltudja azt fogadni sőt az is gyakori hogy inkább ez tetszik is mint taszít! Nyílván nem az egyéjszakás kalandoknál hanem inkább párkapcsolatban jellemző. Senkit sem akarok bátorítani sem eltántorítani ettől de a saját véleményem nekem inkább az hogy a nemibetegségek terjedésén problémáznák, és nem pedig azon hogy kinek van fanszőre! De hogy a kérdésre is választ adjak anno az én esetemben olyan fordúlt már elő hogy emiatt lánynál fiatalabb koromban nem mertem próbálkozni, vagy hogy kitértem hiszen ez inkább a férfiakat érinti kínosan. 23/F
2017. aug. 12. 23:33
 9/14 anonim ***** válasza:
21%
Nna, EZÉRT kell úgy állni a személyes higiéniához, hogy ne legyen ilyen alkalom.
2017. aug. 13. 01:53
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
#9 a szőr és a higiénia azért más. Attol hogy szoros meg lehet higiénikus. Ahogy egy szortelen is lehet undorító.
2017. aug. 13. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!