Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik "késōn" veszítették el a szüzességüket! Hány évesek voltatok?
Attól függ mi számít későinek ma már. :D Én 18 éves voltam amikor megtörtént az első együttlét. Akkor négy hónapja voltam együtt a barátommal. Előtte nem volt barátom sem, illetve nem is akartam senkit. Meg akartam várni a nagykorúságomat az első szexel, ez is közrejátszott. Nem bántam meg, megfelelő partner a mai napig, mert együtt vagyunk még. :) Az első együttlét pedig jó volt, hiszen szerettük egymást, és nagyon figyelt rám, mai napig az egyik legszebb emlékem.
19/L
18 éves voltam akkoriban az már
az késhn volt mert az osztálytársaim már 7.-ben 14 évesen nemi életet éltek.
Az akkori Párommal volt.
Nem volt jó.
Ha vissza mehetnék az időben még várnék.
23 n
Sajnos 19. Ha újrakezdhetném, hamarabb elveszíteném.
Szerencsére a barátom kárpótol a kimaradt évekért, mert most elég gyakran van szex. :)
21/L
Sok kapcsolatom volt de egyiknél sem éreztem azt a tűzt és igy a mostani párommal vesztettem el,20 évesen .
csodálatos emlék a mai napig is ,nagyon odafigyelt rám és nem bántam meg,hogy megvartam :)
22/L
Szülés?? Te nagyon el vagy tévedve. Első gyerek manapság átlag 28 évesen. Szóval a késői szüzesség simán lehet 25-30 évesen, miközben az átlag 18-20 évesen, akik aztán akár 25 évesen szülhetnek.
Szerintem neked itt a teljesen átlagos lányok válaszoltak eddig. Aki 25-30 évesen az általában prűdebb, nem is olvasgat ebben a rovatban, így választ se kapsz tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!