Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domok/Mesterek! Egy kezdő szub lányt hogyan vezettek be a világotokba? Mit jelent a "nevelés"? Hogy zajlik?
1. Kár, mert én is kíváncsi lettem volna rá, elolvastam volna, egyesek számára ez mit jelent. Férfi vagyok.
Azért is, mert ez a szub-dom dolog mindenkinek kicsit mást jelent.
#1-es vagyok:
Látom elég sokakat érdekelne ez a dolog.
Akiket nem érdekel a rizsa, az ugolrjon a "BEVEZETÉS" részre.
RIZSA:
Nem vagyok olyan hű de tapasztalt, én mondhatni belecsöppentem ebbe, de azóta utána olvastam pár dolognak, beszélgettem mind2 oldal tagjaival, csiszoltam a tudásom és technikám.
Sokat tudnék beszélni az én nézeteimről, mit miért hogyan csinálok/csinálnék.
Megpróbálom a legfontosabbakat leírni, persze biztosan lesznek akik nem értenek velem egyet, hisz ebben a változatos világban elég sok fajta elképzelés létezik. Én is kaptam hideget-meleget az elképzeléseimről. Több nézet létezik.
Most magáról a BDSM-ről nem akarok írni, hogy mennyire színes világ, akit érdekel olvasson utána.
Engem a BDSM-ből főleg az irányítás érdekel, így a D/s (fölé-alárendelt viszony) kapcsolat számomra az ideális.
Nem csak a testi oldalra és a hálószobára korlátozódik le nálam ennek az élvezete.
Én szeretek foglalkozni a subommal, kísérletezni rajta és persze fontos a kölcsönös élvezet, nem önző módon alakítom a játékot.
BEVEZETÉS:
Fontosnak tartom már a kezdetben (még azelőtt, mielőtt subommá fogadnám az illetőt!), hogy nyíltan tabuk nélkül beszélgessünk a vágyakról. Fontos megismerni egymás vágyait és miértjeit, ítélkezés nélkül!
Itt elég sok "beteges" vágy is felszínre kerülhet, ha nekünk nem fér bele a másik vágya, akkor ezt kulturált módon közöljük.
Ha azonosak a vágyak, akkor elkezdődhet az egész felépítése. Én pl nem mennék bele durvább fájdalom okozásba huzamosan, tűk és véres dolgok szintén tabuk. Én az irányítást élvezem.
Itt megjegyezném, hogy lesznek olyanok, hogy neked nagyon tetszik a másik külsőre-belsőre, de a te vágyaid/külsőd számára nem megfelelőek, így nem akar a partnered lenni, ilyenkor nem kell óvodás szinten dobálózni, el kell fogadni, hogy a másik nem partner a játszadozásban!
Ha összejön a dolog, akkor mondhatni egy profilt kell készítenem a másikról.
Mire vágyik, mik a tabui, mire nem vágyik, mit próbálna ki...én például nem csak a testi oldalt akarom, hanem a lelkit is!
Én akár egész nap szeretem irányítani a subot, sokat foglalkozni vele, támogatni, motiválni, ha szükséges.
Kiismerni a helyzetét: barátok, család, suli-munka, célok...
Nem szeretem a lusta subot, fontos, hogy haladjon, fejlődjön.
Akiknek csak a hálószobára korlátozódik le, azoknak egyszerűbb a helyzetük, hisz főleg az erotika a cél, inkább az ottani vágyakkal kell tisztában lenniük.
BÜNTETÉS JUTALMAZÁS:
Nálam a büntetés nem a fenekelés, vagy hasonló dolgok ahogy sokan elképzelik.
A büntetés lényege, hogy a sub tanuljon belőle és ne élvezze!
Mértékkel kell büntetni és arányosnak kell maradni, nem szabad túlzásba vinni.
Jobb szeretek jutalmazni, kényeztetni a subot, persze megkaptam már pár subtól, hogy én ezért "nem vagyok jó dom" :) más subok viszont élvezték. Életvitelszerűen a hétköznapokban a jutalom hosszútávon élvezetesebb, mint az állandó büntetés, de persze kit mit élvez.
Volt egy lány aki azt hitte nem tudok büntetni, hát kapott egy elég durva büntetést bizonyítéknak.
Sokan ezt csak az ágyban akarják megélni, míg mások életvitelszerűen élvezik.
Általában a tapasztalatlanok hiszik azt, hogy az állandó büntetést élveznék, de persze ki mit tart büntetésnek.
Irányítás, alázás, fájdalom, általában ezek közül egyre, vagy többre vágynak a subok (legalábbis akikkel én találkoztam/beszéltem).
A vágyaikból lehet a jó jutalom, azokra amelyekre nem vágynak abból lehet a jó büntetés. Büntetés terén a jutalom megvonás is hasznos lehet. Fontos figyelemmel lenni a tabukra!
Türelmesnek kell lenni, főleg a kezdőkkel, fokozatosan kell haladni, úgy is látod a partner mennyire érez rá, mennyire vevő erre.
Nekem volt olyan virtuális kapcsolatom ahol kevés erotika volt, mivel az irányítást élvezem, így ezt is nagyon élveztem.
Sokan viszont pont, hogy az erotikán keresztül éreznek rá erre, főként emiatt élvezik.
Vannak akik szintén erotikára vágynak, de kezdetben nem mernek sokat adni, sokba belemenni, így velük türelmesnek kell lenni.
Persze van a fordítottja is aki egyből a mély vízbe veti magát kezdőként, megfelelő partnerrel nagyon élvezetes is lesz, de hallottam eléggé szomorú sztorikat is, hogy az önző domok hogyan vették el a kedvét a subnak az ismerkedéstől.
Szóval csak óvatosan.
MENEKÜLŐ SZÓ:
Bármelyik oldalról kezd bele valaki, fontos a fokozatosság, tudja mire vágyik, vagy ha kísérletezik, akkor legyenek megbeszélve a lépések, határok...
Akik kötözés, fájdalom okozás és hasonlókba mennek bele azoknak ajánlott a "menekülő szó". Persze bármilyen szinten, akár irányításban is jól jöhet.
Ez azért fontos, hogy a dom tudtára adja a sub, hogy elég volt, nem bírja tovább, álljanak le.
Sokan nem tudják, de a domok is használhatják a menekülő szót. Egyes subok nagyon meg akarnak felelni a domjuknak és a határaikon túl is teljesíteni akarják a vágyaikat, de a dom dönti el, hogy elfogadja e ezt az odaadást, vagy még előtte leállítja.
Egy jó subot meg kell becsülni :)
Ez az egész elég bonyolult kapcsolat, mert jó esetben a dom is "alárendeli" a subnak magát. Mélyebb testi-lelki kapcsolat alakulhat ki, nem csak az erotikus dolgok megéléséről van itt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!