Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltak van a vendégeinek közt olyan akivel szivesen lennétek párkapcsolatban?
Milyenek ők?
Kört is írj
Hát prostiktol kérdeztem hogy volt egy olyan vendége akivel szivesen lett volna párkapcsolatban. ?
Ha igen milyen volt a pasi?
Az engem is érdekelne. Mindenki tárgyként vagy segédeszközként tekint a prostikra, elfelejtve hogy ők is emberek és nők, mint a többi. Bár sokuk valóban úgy viselkedik ahogy még eladói munkakörben sem illik, de attól még az emberek átérezhetnék az ő gondjaikat is vagy több figyelmet fordíthatnának rájuk mint érző lényekre.
35F
Nem hiszem hogy vannak itt prostik, de én voltam már párral. 2 sztoriz osztanék meg.
Egyszer voltam egy 18 éves csajnál, aki először furcsán méregetett, aztán 5 perc után megkérdezte, hogy van-e barátnőm. Mondtam hogy nincs, kérdezte miért nem stb. Mikor letusoltam, és elkezdtük volna, akkor a csaj kérdezte hogy nem beszélgethetnénk-e kicsit előtte csak úgy összebújva, mert bejövök neki mint pasi, és tökre zavarban érzi magát. Nem úgy tekint rám, mint máskor azokra a vendégeire akikkel muszájból van. 1 órára mentem, 2 lett belőle (természetesen ingyen), mert annyira jól éreztük magunkat együtt. Sajnos később a lány abbahagyta a szakmát, és eltűnt a látókörömből. Itt gondolom lett volna esély a kapcsolatra, ha régóta ismertük volna egymást.
Volt egy másik 18 éves lány, ő is a tudtomra adta hogy bejövök neki, és kijelentette, hogy ha buliban találkoztunk volna, ő tuti megpróbált volna összejönni velem.
A többi csajtól nem kaptam ilyen visszajelzést, szóval szerintem komolyan gondolták, és nem csak "vevőcsalógatónak". Így pedig szerintem van rá esély hogy összegyertek, csak ahhoz kell egy komolyabb ismeretség. Mondjuk hogy törzskuncsaftja legyél. Hasonlóan működhet, mint amikor egy szexkapcsolatból rendes kapcsolat lesz.
"állandó kuncsaftja volt, így ismerkedtek össze. A csaj felhagyott a prostitúcióval, azóta házasok, van két lányuk."
Itt tényleg igaz a mondás,k-rvából lesz a legjobb feleség:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!