Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tartós párkapcsolatban nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós párkapcsolatban nem veszi át a punci a sperma szagot?

Figyelt kérdés

Vagy a párod intim illatát ?

Úgy értem, hogy akik rendszeresen szeretkeznek,minden nap és a férfi a nő hüvelyébe élvez, akkor oké,hogy tusol az ember, de nem veszi át a punci a férfi "szagát" úgymond ?

Mivel ugye élvezés után nyilván olyan lesz a punci és úgy olvastam,hogy alapos tisztálkodás ellenére másnap is "csordogálhat" pár cseppnyi sperma a hüvelyből.

Akkor,ha minden nap szexelnek,akkor hogy marad a punci úgymond " spermaszag mentes " ?

Illetve - most függetlenül a férfi váladékától - magát a pénisz illatát is átveheti a punci egy idő után, ha a pár olyan intenzív szexuális életet él ?

Megváltozhat a nemi illatunk a párunk kémiája végett ?

Bocsi,ha hülye a kérdés,de nem élek rendszeres

nemi életet, hogy tudjam, ez hogy működik a gyakorlatban.

L

2017. aug. 13. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Istenem:D ne már:D

Nem.

2017. aug. 13. 18:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Dehogy veszi. Hogy nézne ki már hogy nekem mint nőnek férfiillatom legyen vagy forditva. Isten ments.
2017. aug. 13. 18:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. aug. 13. 18:34
 4/15 anonim ***** válasza:
11%

Talán ha minden nap tele lenne a punci

...

;)

2017. aug. 13. 18:36
 5/15 A kérdező kommentje:
csak itt gyakorikérdéseken olvastam pár kérdésnél,hogy párkapcsolatban élő kérdezett ilyet.
2017. aug. 13. 18:43
 6/15 A kérdező kommentje:
4-es : igen,arról beszéltem.....amikor minden nap tele a punci.
2017. aug. 13. 18:44
 7/15 anonim ***** válasza:

Jézusom .....

A kezed pl hogy nem lesz ilyen vagy olyan szagú, mikor nap mint nap használod?!?!?!.... na ez kb ugyan olyan értelmes mint a te kérdésed.

2017. aug. 13. 18:46
 8/15 A kérdező kommentje:

hát azért a spermával nem hasonlítanék össze nagyon semmit......

a hagyma is megtudja "fogni " az emberi bőrt....még akkor is,ha alaposan kezet mos. Kell pár óra,míg teljesen eltűnik.

2017. aug. 13. 18:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor sem.
2017. aug. 13. 18:55
 10/15 A kérdező kommentje:

ezt egy privát válaszoló írta. el lehet kezdeni gondolkodni akkor... :

" Bizony átveheti egymásét, de ettől mindenkinek megvan a maga illata. Ha pl. azt szereted hogy beléd élveznek, és akár napi többször is lesz szex, ott bizony sperma jön majd ki belőled folyamatosan. Ettől még a finom punci illatod meglesz, de aki ért hozzá, érezni fogja...

A férfinál más a helyzet, hiszen nem fogad be, mint a nő, miután megmosom, ne igazán érezni rajta a punci nedvét.

De én pl. annyira szeretem a finom, ápolt puncit nyalni-ujjazni orgazmusig, hogy a nedvében kifejezetten fürdettem az arcomat azzal a párommal, akivel napi 3-4 szex is volt, és utána volt hogy a kollégáim mondták, hogy érzik, meg nem mertem puszit adni senkinek.

Illetve a kézbőröm is annyira átvette, hogy több szappanos kézmosás is után is éreztem a nőm illatát nyomokban, a kezemet szagolgattam finoman egész nap, állt is a farkam...

De ne aggódj, a saját bőröd és finom puncid illata megmarad. de azt lehet érezni pl az arcodon, hajadon néha, ha pasival voltál... :-) "

akkor erről ennyit,úgy néz ki.

2017. aug. 13. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!