Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehet terhes?
Sziasztok!
A legjobb barátnőmmel kapcsolatban szeretnék kérdéssel fordulni hozzátok, mert ő nem merte kiírni a kérdést, ugyanis félt a rosszindulatú válaszoktól.
Szóval leírom a történetét, hátha tudtok segíteni.
Az utóbbi időben nem feküdt le a barátjával, de két vagy három héttel ezelőtt volt egy petting partijuk, minek során ő kiverte a fiúnak. Mindketten ondósak ettek, a barátnőmnek a keze, a fiúnak a keze és a mellkasa. Nem mosták le, hanem alaposan letörölték valami ágynemű darabbal. Kb 5 perc múlva a fiú megujjazta a barátnőmet.
Ennyi történt, és hiába mondom a barátnőmnek, hogy milyen kicsi erre az esély, ő azt hiszi, terhes, de még nem akar elmenni nőgyógyászhoz, hacsak nem késik/kimarad a menstruációja.
Egyébként nagyon jól van, csak néha rám néz, és elhagyja a száját egy "Mi van, ha terhes vagyok?" mondat, ami után hirtelen rosszul kezdi érezni magát. De semmi jel nem utal a terhességre azon kívül, hogy a megszokottnál kicsit tényleg több hüvelyváladék távozik belőle napközben.
Mit gondoltok?
Kérlek, ne támadjatok, én csak jót szeretnék...
Előre is köszönöm, akik pár tanáccsal tudnak nekem (nekünk) segíteni!
Ha ez, már 2 hete történt, elvégez egy tesztet és kiderül és megnyugodhat.
De, kétlem, hogy terhes lenne, de rendkívül felelőtlen volt. Mi a francért kell össze-vissza maszatolni?
"életkori információkat nem adok ki az ő érdekében" rendben, ez mindent elmond. :D
szép tőled, hogy azzal akartál neki segíteni, hogy kiírtad ezt a kérdést, de most azt tanácsolom, hogy nyugtasd meg, hogy 0% az esély, hogy terhes, és próbáld meg lebeszélni a szex minden formájáról még egy pár évig, mert egyértelműen nem érett a szexre se testileg, se lelkileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!