Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek után találkozzak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után találkozzak a szexpartneremmel? N

Figyelt kérdés
Májusban voltunk együtt utoljára. Azóta hiába kértem hogy találkozzunk, elvileg sosem ért rá, sokat dolgozott, lemondta a találkozót az utolsó pillanatban stb. (egyébként 70 km van köztünk, egyszer ő utazott, egyszer én). Általában napi szinten beszéltünk neten. Tegnap viszont megmondtam neki hogy én befejeztem vele, nem várok tovább, elkezdek ismerkedni másokkal kapcsolatra. Erre megígérte hogy már minden másképp lesz, többet fogunk találkozni, mert imádja ha sz*pom és megbánta hogy elhanyagolt stb. Mondtam hogy eddig kellett volna ilyen lelkesnek lennie. Azt mondta ezen a héten akkor is látni akar engem, és ha kell akkor ide házhoz jön váratlanul. Nagyon jó vele a szex, de meguntam ezt a várakozást a semmiért. Mit tegyek most? Ti találkoznátok vele a helyemben?

2017. aug. 14. 13:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Se tegnap, se ma nem keresett, úgyhogy nem értem vasárnap mi volt ez a meg fog változni dolog, meg akkor azt mondta rájött hogy én kellek neki, és nem fog elhanyagolni.

Gondoltam hogy megint kamuzik. Én már lezártam ezt. Nem fogok várni még 3 hónapot. Nevetséges.

2017. aug. 15. 15:49
 22/26 DollarDog ***** válasza:

Mondtuk hogy csak kamuzik! Csak nehogy majd visszakönyörögje magát, mert akkor folytatódik minden előrröl!

Azért sok sikert új partner terén! :)

2017. aug. 15. 16:15
 23/26 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok volt.

Köszi :) bár én szexkapcsolatba nem kezdek többet. Remélem megtalálom a szerelmet idővel.

2017. aug. 15. 16:38
 24/26 DollarDog ***** válasza:
Azt nem kell keresni, idővel rád talál! Jön majd az a Don Juan akinek te leszel a fény az éjszakába, a cukormáz a fánkján, a levegő a lufijába! Vagy mivan! :D
2017. aug. 15. 16:40
 25/26 anonim ***** válasza:

#6 - kérdező

De hát te magad írtad a kérdés-kifejtésben, hogy elkezdesz ismerkedni... :D

Ezek után kissé indokolatlannak érzem a reakciód... :P

Vagy legalábbis a kérdésnél is gondolhattál volna rá, hogy hozzátedd, nem akarsz ismerkedni, csak véleményeket kérsz a kérdéssel kapcsolatosan...

Egyébként kár, hogy itt már utólag nem lehet szerkeszteni semmit :|

2017. aug. 15. 16:58
 26/26 A kérdező kommentje:

#24: De szépen megfogalmaztad! Remélem igazad lesz!:D

#25: Bocsi de interneten nem ismerkedek, főleg itt gyakorin a sok perverzzel. Ehhez tartom magam. Sajnálom ha valakinek ez nem felel meg.

2017. aug. 15. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!