Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után találkozzak a szexpartneremmel? N
Se tegnap, se ma nem keresett, úgyhogy nem értem vasárnap mi volt ez a meg fog változni dolog, meg akkor azt mondta rájött hogy én kellek neki, és nem fog elhanyagolni.
Gondoltam hogy megint kamuzik. Én már lezártam ezt. Nem fogok várni még 3 hónapot. Nevetséges.
Mondtuk hogy csak kamuzik! Csak nehogy majd visszakönyörögje magát, mert akkor folytatódik minden előrröl!
Azért sok sikert új partner terén! :)
Igen, igazatok volt.
Köszi :) bár én szexkapcsolatba nem kezdek többet. Remélem megtalálom a szerelmet idővel.
#6 - kérdező
De hát te magad írtad a kérdés-kifejtésben, hogy elkezdesz ismerkedni... :D
Ezek után kissé indokolatlannak érzem a reakciód... :P
Vagy legalábbis a kérdésnél is gondolhattál volna rá, hogy hozzátedd, nem akarsz ismerkedni, csak véleményeket kérsz a kérdéssel kapcsolatosan...
Egyébként kár, hogy itt már utólag nem lehet szerkeszteni semmit :|
#24: De szépen megfogalmaztad! Remélem igazad lesz!:D
#25: Bocsi de interneten nem ismerkedek, főleg itt gyakorin a sok perverzzel. Ehhez tartom magam. Sajnálom ha valakinek ez nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!