Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy béküljek ki a szexpartneremmel ha ezen kiakadt? L
Figyelt kérdés
Azt terveztük hogy kipróbáljuk a hármast. Rám bízta a keresgélést. Azt mondta fiút, lányt is nézzek. Lányt szinte alig találtam vagy aki volt az kamuzott. Fiúkból volt jelentkező több is. Ezt elmondtam a szexpartneremnek és teljesen kiakadt hogy én csak a pasikat keresem meg menjek akkor hozzájuk, mert nem lehet annyit sem rámbízni hogy keressek normális embereket és neki elege van az egészből. Ez volt szerdán. Azóta nem keresett. Pedig napi szinten beszélünk évek óta. Hogy béküljek ki vele? Ő mondta eddig hogy pasikat is keressek, meg állandóan azt kérdezte hogy hogyan képzelem el két pasival,most meg ezen megsértődött mikor már lenne jelentkező.
(Privikre nem válaszolok, ajánlatokat nem kérek!)
2017. febr. 4. 11:33
1/6 anonim válasza:
Mondtad neki hogy lányt nem találtál? Egy jó tanács egy szexpartnerrel nem kell ki békülni és vissza édesgetni mert én úgy érzem hogy neked ez már többet jelent és egy szexkapcsolat nem erről szól.. Hagyd. És keress másik szexpartnert. Vagy próbáld meg azt hogy Ő keressen lányt.. Mert a kiakadásából le jön hogy Ő két csajt akar megrakni mert minden pasi bakancs listáján ott van a 3 -as 2 lánnyal. 23 L
2017. febr. 4. 11:40
2/6 A kérdező kommentje:
Én lánnyal is benne vagyok. Ő ajánlotta fel hogy mindkettőt próbáljuk ki. Nekem sincs bajom ezzel. Igen mondtam neki hogy nem találtam lányt. Csak az a baj ő arra sem veszi a fáradtságot hogy keresgéljen. Ha meg én mutatok neki valakit abba mindig beleköt.
2017. febr. 4. 11:53
3/6 anonim válasza:
Csak azért mondta hogy keress mind a kettőt hogy ne akadj ki azon hogy csak lányt. Mert igazából Ő nem akar úgy lenni hogy + 1 pasi.. Mert akkor nem akadt volna ki. Ennyi
2017. febr. 4. 12:02
4/6 anonim válasza:
Nem ajánlom 2 pasi + Te felállást. Lehet, hogy izgalmasan hangzik, de beláthatatlan következményei lesznek. Elárulom: a pasik a hűség helyett a kizárólagosság fogalmában gondolkodnak, ha szeretnek. Ha egyetlen egyszer is meglátja, megtudja, hogy más fiút is elfogadsz, befogadsz, vége az egésznek. Ugyanis a pasik számára sem csak a szex a fontos, hanem az érzelmi kötődés is. Igen, már az is kiakasztó, ha egyáltalán felmerül benned, hogy elfogadsz más pasit. Rendkívül sérti az önérzetét. Igen neki is van. Nevezhetjük féltékenységnek is, ami itt jogos meglátás. Talán csak azért ajánlotta fel, hogy fiút és lányt is keress, hogy ne érezd ráderőltetettnek a dolgot, de igazából csak a 2 lány + ő verziót tudná elfogadni. Ha nem szeretnéd elveszíteni, mondd el neki, hogy rájöttél az egész rossz ötlet volt. Egy ilyen hármas felállás neked sem csak a szexről szólna.
2017. febr. 4. 13:55
5/6 A kérdező kommentje:
De nekem a 2 csajos felállással sem volt bajom. Mindig ő mondja hogy próbáljunk ki mindent.
Mindegy, én nem keresem. Majd ír ha akar valamit.
2017. febr. 4. 15:23
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a szexpartnered nem csak szexkapcsolatnak tekinti a kapcsolatotokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!