Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a szex a szexpartneremmel?
Az a helyzet augusztus óta nem szexeltem-szexeltünk ,de most megint egymásba gabajodtunk. Neki elég vastag van,de ez eddig sosem jelentett problémát. Kívánom őt meg minden,de valahogy mégis fáj ,ha beteszi. Régen sose kellett nedvesíteni,mert szinte tocsogtam,már akkor mikor találkoztunk,de most meg egyszerűen száraz vagyok és nem megy.Mi lehet az oka?
Mit tegyek ellene?
Lehet összeszűkültem?
Nem szereted, nem is érdekel, csak azért jó dugni valakivel. Így ne is várd, hogy nedves legyél..
Fájdalom fertőzéstől is lehet (folyásod nincs?), de a száraz reszelés is okozhatja!
Tenyésztéses vizsgálattal állapították meg, hogy nincs semmilyen fertőzésed? Mert ha nem, akkor még lehet.
Sőt, ha előbb voltál orvosnál és utána még jártatok össze, akkor időközben is kialakulhatott.
Köszi mindenkinek.
Most akkor menjek el mégegyszer?
Ha eddig nem fájt az együttlét, most meg igen, akkor az a biztos, hogy megnéznek és megvizsgálnak rendesen.
Miért, neked jó az, hogy fáj a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!