Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáj a szex a szexpartner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a szex a szexpartneremmel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet augusztus óta nem szexeltem-szexeltünk ,de most megint egymásba gabajodtunk. Neki elég vastag van,de ez eddig sosem jelentett problémát. Kívánom őt meg minden,de valahogy mégis fáj ,ha beteszi. Régen sose kellett nedvesíteni,mert szinte tocsogtam,már akkor mikor találkoztunk,de most meg egyszerűen száraz vagyok és nem megy.Mi lehet az oka?

Mit tegyek ellene?

Lehet összeszűkültem?

2016. okt. 14. 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Te magad írtad,hogy száraz vagy.Ennek lelki oka van vagy kevesebb időt hagytok az előjátékra mint régebben.
2016. okt. 14. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem szereted, nem is érdekel, csak azért jó dugni valakivel. Így ne is várd, hogy nedves legyél..

Fájdalom fertőzéstől is lehet (folyásod nincs?), de a száraz reszelés is okozhatja!

2016. okt. 14. 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Szeptemberben voltam nőgyógyásznál ,és ő azt mondta nincs semmi bajom. Folyásom az van,de mindig is volt.
2016. okt. 14. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Tenyésztéses vizsgálattal állapították meg, hogy nincs semmilyen fertőzésed? Mert ha nem, akkor még lehet.

Sőt, ha előbb voltál orvosnál és utána még jártatok össze, akkor időközben is kialakulhatott.

2016. okt. 14. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Nincs fertőzésem,hanem az a probléma,hogy fáj a szex
2016. okt. 14. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
De honnan tudod, hogy nincs fertőzésed? Megvizsgált az orvos és azt mondta a hasára ütve, vagy volt kórokozóra nézve tenyésztéses vizsgálat?
2016. okt. 14. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
És azért írom ezt, mert volt nekem is ilyen, hogy fájt az együttlét és kiderült, hogy fertőzésem van, amit a tenyésztéses vizsgálat mutatott ki, mert egyébként semmi más tünetem nem volt. Sima rákszűrésre mentem, de mondtam az orvosnak, hogy fájdalmas a szex és akkor kért vizsgálatot kórokozóra is és kimutatta. Kikezeltek és utána nem volt ilyen gond.
2016. okt. 14. 18:06
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Most akkor menjek el mégegyszer?

2016. okt. 14. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem fájt az együttlét, most meg igen, akkor az a biztos, hogy megnéznek és megvizsgálnak rendesen.

Miért, neked jó az, hogy fáj a szex?

2016. okt. 15. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!