Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után találkozzak a szexpartneremmel? N
De ha akadt neki más, engem nem zavarna, mivel egyikünk sem szerelmes a másikba. Csak legyen őszinte. Semmi gond ha nem akar velem lenni, és is keresek mást.
Azt hiszem megerősítettek a döntésben. Nagyon hasznos válaszok jöttek rövid idő alatt. Köszönöm szépen!:)
Az összes ismerkedős privizős pasit tiltottam. Francot se érdekli és senki nem kérte hogy képeket küldjetek a farkatokról. Ritka szánalmas!
Továbbra is mondom, nem, NEM ISMERKEDEK ITT!
keress mást. sztem ő is talált mást vagy csak puhitja a csajt még
de ez nem kapcsolat
legalább heti 1x kéne hogy szex legyen dehogy 2 hónap kihagyás
hagyd a fenébe
Hagyd a fenébe.
Oké, merülnek fel dolgok, van, hogy az ember nem tud odafigyelni a másikra... de 2-3 hónap? Az sok.
Szóval, ha hosszabb távra terveznél vele, hagyd a fenébe.
Ha csak "kalandozni" kell, akkor meg megtarthatod esetleg.
Tegnap azzal köszönt el a könyörgése után hogy gondoljam át azért, de szerinte elég baj az ha gondolkodni kell ezen mert régebben nem így volt.
De annyira igyekszik hogy ma sem keresett azzal kapcsolatban hogy hogyan döntöttem :D szóval megvan a döntésem!
Köszönöm szépen mindenkinek. Meglepődtem hogy csam normális válaszok jöttek! Mindenki zöldet kapott!:)
Ok már döntöttél.
Csak arra gondolj, hogy mindenki arra szán energiát amire szeretne.
Becsüld magad annyira, hogy olyan emberrel szerelmeskedj aki foglalkozik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!