Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg szereted a párod, akkor vársz rá, nem?
18 eves vagyok és még szűz. Csak sajnos nagyon prűd. 1 honapja van egy barátom, akinek mar hozzatartozik a szex meg a velejaroi egy kapcsolathoz. És most nagyon úgy tűnik, hogy az elejen beígért "oh 1 evet is varok en" lecsokkent 1 honapra es most mar nyomja az orrom ala a szexszel kapcsolatos celzasokat es most ugy erzem h mivel en nem vagyok erre kepes es o meg nem ert meg (3 napja errol beszeltunk) szakitas lesz a vege.
De ha valoban szerrt mint ahogy azt allitja akkor nem azt kene mondania h megvarja amig beerik nalam a dolog? Nem ertem....
Hát ez elég bizarr.
Öcsém 7 hónapig bírta egy ilyen lánnyal,és akkor sem akart lefeküdni vele,akkor hagyta ott.
A húgom meg közös albérletbe szeretett volna menni a barátjával,akinek van egy fiú lakótársa,aki a házasságig akar várni a szexszel,és a húgom szeretett volna betársulni az albérletbe,de még lánnyal együtt sem akar lakni ez a fiú...
Úgy látszik, pont a két végletet testesítitek meg, a csávó szíve szerint már az első naptól fogva szexelt volna, te meg ki akarnád tolni a dolgot egy évvel későbbre. Egyiket sem mondanám ideálisnak, de nyilván eltérő az emberek véleménye ebben a témában (is). Azért 4-5 hónapot szerintem nyugodtan várhatna bármelyik pasi anélkül, hogy szóba hozná a témát.
Ha emiatt akar szakítani, ne sajnáld, találsz jobbat. Fontosabb az ő kielégülésénél az, hogy te készen állj.
Koszonom az eddigi valaszokat!
Petting se volt meg mert az nekem egy szinten van a szexszel. Sot talan meg rosszabb helyen is all...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!