Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első nyalásom lesz, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mire készüljek? Milyen ízre? Sosem nyaltam, de most nem tudom elkerülni. Eddig csak ujjaztam meg simogattam.2017. aug. 13. 21:21
11/17 anonim válasza:
Mire készülj?
Erre kérdéssel felelnék: mit vársz, pirított hógolyót?
Azért csinálod, hogy a másik kellemesen érezze magát tőle. Elkezded puszilgatni a belső oldalát a combjának, a szeméremdombját, utána finoman a csiklóját és környéket (szeméremajkak) elkezded izgatni a nyelveddel.
Nem kell ezen stresszelni, tessék megnézni mondjuk az ezzel kapcsolatos kérdéseket ezen az oldalon. Egyénenként eltér kinek mi esik jól, de ha közben felpillantasz le fogod tudni olvasni a másik arcáról, hogy mit érez éppen.
12/17 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással felesleges nekikezdened! Nem irigylem szegény csajodat! Nem csoda, ha sok fiatal lány kezelteti (vagy inkább nyelvelteti) magát idősebb pasikkal.
13/17 anonim válasza:
E nyalást senki nem fogja élvezni, van egy olyan sejtésem.
14/17 anonim válasza:
Áá haver :D Nem tudod te mi a jó..
15/17 anonim válasza:
Na, megtörtént a nagy esemény?
16/17 anonim válasza:
A ritmusosság mellett ügyelj a helyes légzésre! Alkalmazd a csak orron át légzéstechnikát.
17/17 A kérdező kommentje:
Inkább nyúl voltam... Mindegy, jobb volt így. Ha nem akarom, akkor csak szar lett volna
2017. aug. 15. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!