Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért foglalkoztok annyit a férfi péniszének méretével?
Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 14:40
11/19 anonim válasza:
Ti, férfiak csináltok ebből problémát.
12/19 anonim válasza:
A 4-es egy nő,akinek nem kell 20 cm, csak afelett :)
13/19 anonim válasza:
Én addig nem foglalkozok a partner méretével, amíg nem túl nagy. Max 16 cm kompatibilis velem. :)
14/19 anonim válasza:
4-Es vagyok. Tanulj meg olvasni. Azt írtam hogy sok,nem véletlenül,mert sok a tintám, vagy unatkozok....
15/19 anonim válasza:
Én se vagyok nagyon elengedve. 16/4 cm
17/19 anonim válasza:
Most gondolj bele, amikor meglátnak egy kicsi 12cm-es mini méretet, mekkora hátrányból indulsz..Hisz mindegyik kíváncsi az első alkalomkor.. Az meg egy nagy kamu, hogy számít nekik, hogy kisfarkúként mennyire figyelsz rájuk, hogy KOMPENZÁLJ.. Akinek kompenzálni kell valamiben, az alapból rosszabb helyzetben van, és ez rombolja a saját önbizalmad. Egy kisfarkú
18/19 anonim válasza:
Azért foglalkoznak vele annyit, mert "az" stimulálja a hüvelyüket. Egy bizonyos méret alatt már azt sem érzik, ha bent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!