Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért foglalkoztok annyit a férfi péniszének méretével?
Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 14:40
1/19 anonim válasza:
Én úgy tapasztalom,hogy a fiúk foglalkoznak vele.Túl sokat is.
2/19 anonim válasza:
Így reálisabb a kérdés:
"Fiúk!Miért foglalkoztok annyit a péniszetek méretével?"
3/19 anonim válasza:
A pasik azok, akik ebből akkora dilemmát csinálnak.
4/19 anonim válasza:
Sztem a farokméretekre vonatkozó kérdéseket 99,99%-ban hímek írják ki. Nagyrészt trollok válaszolnak, miszerint 29 cm alatt nem elég a nőknek. Páran normális választ adunk, hogy nagyon is elég bőven alatta is. Megkapjuk, h.carik,igénytelenek vagyunk. Hát ezért nem szeretünk ilyenekre írni. Egy nő, akinek nem kell 20 cm.
5/19 anonim válasza:
az összes előttem szólóval egyetértek nőként.
6/19 anonim válasza:
Mert a nagy farok képes élvezetet nyújtani, míg az átlagos vagy a kicsi egy nagy nulla.
7/19 anonim válasza:
Nem mi foglalkozunk vele hanem ti
8/19 anonim válasza:
ne higgy a 6-osnak, troll pasi írta.
9/19 anonim válasza:
Kedves 6.! Nem farokkal szeretkezek, hanem FÉRFIVAL! Mást jelent a két szó.
10/19 anonim válasza:
persze mind1 h milyen a farka, csak pont azt dugja a punciba. lehet kicsi is görbe is szőrös is a férfi a lényeg vagy mi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!