Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet alázni egy férfit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet alázni egy férfit?

Figyelt kérdés
A páromnak bejön ha alázom volt már köztünk egy és más de ebbe most ne menjünk bele :) normális válaszokat várok akár ilyen beállítotságú férfiaktól is. 21/L

2017. aug. 13. 02:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Elveszed az Ifonjat!Megpofozod a csaladja elott :D
2017. aug. 13. 02:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj le rá pitbull kutyákkal. Ez is alázás lesz.
2017. aug. 13. 07:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Használd wc-nek a száját. Szerintem ez a legdurvább.
2017. aug. 13. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Mással szexelsz, úgy, hogy tud róla.
2017. aug. 13. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Pisi, kaki, v lemész felhozol egy pasit, akinek nagyobb farka van, jól megdugatod magad előtte, bele is élvezhet a szádba v puncidba, élvezettel szopod az ismeretlent, neki meg nem vagy hajlandó, v csak fintorogva, akár popsiba is engeded az idegennek elsőre, neki soha előtte. És után kinyalatod magadból a másik pasi spermáját, vagy átköpöd a szájába és lenyeleted vele. :)
2017. aug. 13. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Bár nő vagyok, de gondoltam, én is írok.

A párkapcsolatban miért kellene harmadik?

Válasszatok olyan pózt, amiben alátendeltnek érezheti magát: keményebb lovagló; ülj az arcára, úgy nyaljon; feküdjön le, te állj fölé, és nyalasd ki magad, ilyen pózban elégítsen ki, bánj vele durván -persze csak egészséges határok közt.

Ha jól működtök együtt, ez is elég lehet. :-)

N

2017. aug. 13. 10:18
 7/7 A kérdező kommentje:
nem értem minek kéne harmadik
2017. szept. 3. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!